Οι fans της γνωστής τραγουδίστριας της synth-pop, Grimes, παραξενεύτηκαν όταν έμαθαν ότι σύναψε σχέση με τον δισεκατομμυριούχο Elon Musk. Η καναδή, δήλωνε περίτρανα αντιιμπεριαλίστρια και αντικαπιταλίστρια, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με όσα εκπροσωπεί ο Νοτιο-αφρικανός enterpreneur.

Η σχέση τους, που κράτησε κάτι παραπάνω από 3 χρόνια και συμπεριέλαβε και ένα παιδί μεταξύ τους, τέλειωσε πρόσφατα σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του Musk. Ως αποτέλεσμα, οι paparazzi κυνηγούν τις τελευταίες μέρες το πρώην ζευγάρι. Η Grimes, ή Claire Boucher όπως είναι το πραγματικό της όνομα, αποφάσισε να διαχειριστεί το στρες που της προκάλεσε το κυνηγητό αυτό… τρολλάροντας τους paparazzi.

Τι έκανε; Κυκλοφόρησε δημόσια ντυμένη μάγισσα, διαβάζοντας σε κοινή θέα το… κομμουνιστικό μανιφέστο του Καρλ Μαρξ!

Μήπως, τελικά, η σχέση της Grimes με τον Elon Musk, ήταν μία προσπάθεια να πέσει ο καπιταλισμός εκ των έσω; Μάλλον όχι, αφού η ίδια εξήγησε στο instagram πως βγήκε με το κομμουνιστικό μανιφέστο αποκλειστικά και μόνο για να τρολλάρει τους paparazzi που την κυνηγούσαν ασταμάτητα επί μία εβδομάδα μετά τα νέα του χωρισμού. Διευκρίνισε ότι δεν θεωρεί τον εαυτό της κομμουνίστρια, εάν και θεωρεί πολύ σωστές μερικές από τις ιδέες του. Αντιθέτως, είπε, πιστεύει σε ένα σύστημα που θα λειτουργεί με κρυπτονομίσματα ως συνάλλαγμα και θα βασίζεται και στο gaming, όμως όπως είπε δεν μπορεί να εξηγήσει ακόμη πως θα λειτουργεί αυτή η ιδέα.

Επίσης, ανέφερε ότι μένει ακόμη με τον ‘Ε’ (σ.σ. τον Elon Musk). Γεγονός που σχολίασε και ο ίδιος σε συνέντευξή του όπου ανέφερε πως μένουν ακόμη μαζί ώστε να μεγαλώνουν το παιδί τους, το οποίο φωνάζουν ‘Χ’.

Δείτε ακόμη: Χωρίζουν η Grimes και ο Elon Musk – Η αιτία και το χρονικό της σχέσης τους