Η Julia Roberts παρόλο που δεν συμμετείχε σε κάποια ταινία έδωσε το παρόν στο Φεστιβάλ των Καννών. Παρουσίαζε άλλωστε το το φετινό Trophee Chpard, ένα βραβείο που δημιουργήθηκε από το πολυτελές brand.Η μεγάλη ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο Variety, μιλώντας για την νέα της ρομαντική κομεντί με τον με τον Sean Penn και γενικά για την εμπειρία της από τον κινηματογράφο.

«Η αγαπημένη μου στιγμή στις Κάννες είναι όταν εμείς οι 3 μπορούμε να βρεθούμε μόνοι, χωρίς όλο αυτό το πλήθος. Είναι που μου λείπει πολύ το σπίτι μου και αυτό με κάνει να συνδέομαι περισσότερο μαζί τους» αναφερόμενη στους Sheila Atim και Jack Lowden.

«Ευτυχώς που μου αρέσει πολύ το όνομά μου, γιατί το ακούω όλη μέρα εδώ. Ευχαριστώ μαμά και μπαμπά».
Επίσης ρωτήθηκε για την πανδημία και για το κλείσιμο των κινηματογραφικών αιθουσών και απάντησε λέγοντας: «Αν και κατανοώ τη νέα πραγματικότητα, δεν υπάρχει τίποτα που να αντικαθιστά πραγματικά τη μαγεία της σκοτεινής αίθουσας και την εμπειρία του να βλέπεις ταινία με ανθρώπους που δεν ξέρεις. Νομίζω ότι όλοι μπήκαμε σε αυτόν τον χώρο εξαιτίας αυτού του συναισθήματος. Οι γιοι μου είδαν τη Λάμψη σε κινηματογράφο και ενώ φοβήθηκα για το αν θα τρόμαζαν, τελικά ήταν μία σπουδαία εμπειρία για εκείνους. Το ότι μπόρεσαν αν δουν στην εφηβεία τους μία θρυλική ταινία, και μάλιστα σε κινηματογράφο».

Ανέφερε και την σειρά που συμμετέχει Gaslit, στην οποία υποδύεται την  Martha Mitchell.
«Η ιστορία μπορεί να ξαναγραφτεί εύκολα, όταν το αποφασίζουν οι άντρες. Είχε τη δική της αλήθεια, η οποία διαφωνούσε με εκείνη του άντρα της και τόλμησε να την υπερασπιστεί». Επίσης, ετοιμάζει τη rom-com Ticket to Paradise, παρέα με τον καλό της φίλο George Clooney. «Έχει πάρα πολλές πιθανότητες να πετύχει, και φοβάμαι ότι θα μας γυρίσει μπούμερανγκ και θα είναι χάλια. Μόλις έκανα την καλύτερη προώθηση της ταινίας» είπε.