Η καλοκαιρινή καμπάνια του Nescafé® Frappé, επιστρέφει και προσκαλεί τους καταναλωτές να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καφέ, μέσα από ένα «ταξίδι» στις μουσικές του καλοκαιριού, θυμίζοντάς μας για δεύτερη χρονιά πως «Όποιο κι αν είναι το καλοκαίρι σου, ένας είναι ο καφές σου.»

Στη νέα διαφημιστική καμπάνια του Nescafé® Frappé το μήνυμα παραμένει το ίδιο με πέρυσι, ενώ παρουσιάζεται με εντελώς διαφορετικό ρυθμό! Με όχημα τη μουσική, μας προσκαλεί να γνωρίσουμε τα διαφορετικά είδη καλοκαίριου, μέσα από τις διαφορετικές μουσικές του καλοκαιριού. Ο Γιώργος Λιανός παίρνει την κιθάρα, το βιολί και τις μαράκες του και με «σήμα κατατεθέν» για ακόμη μία χρονιά το απόλυτο καλοκαιρινό hit, «Καλοκαιράκι, βραδινό μπανάκι» μας ταξιδεύει σε ρυθμούς νησιώτικους, reggae ακόμη και… dance!

Όποιο και αν είναι το soundtrack του δικού σου καλοκαιριού, η «πετυχημένη συνταγή» του Nescafé® Frappé παραμένει ίδια, με τον πλούσιο αφρό του και τη μοναδική του γεύση να σε ακολουθεί και φέτος σε κάθε προορισμό.

Από την πρώτη κιόλας γουλιά, ο Nescafé® Frappé ξέρει να μας ταξιδεύει στους απόλυτους καλοκαιρινούς ρυθμούς. Είτε βρίσκεσαι σε χαλαρή διάθεση στην αυλή του σπιτιού σου, είτε σε ένα beach bar, είτε στην παραλία, είτε σε μια γραφική πλατεία νησιού, μόνος ή με την παρέα σου, ένας είναι ο καφές που θα σε συνοδεύσει και αυτό το καλοκαίρι, κάνοντας τις στιγμές μοναδικές, αφού……ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΟΥ, ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΣΟΥ!

Δείτε το video ΕΔΩ