Η νονά γι αυτό το καλοκαίρι είναι σίγουρα η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Κορινθίου, που βάπτισε το απόγευμα της Κυριακής με το σύζυγο της Γιάννη Αιβάζη και την κόρη τους Ισμήνη την κόρη της Κατερίνας Τσάβαλου και του Δημήτρη Στεργίου….και το όνομα αυτής «Μαρία Μελίνα».

Η βάπτιση έγινε στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Νέα Σμύρνη όπου υποδέχτηκαν φίλους και συγγενείς ανάμεσα τους ήταν η Έλενα Ασημακοπούλου, ο Χάρης Ρώμας, η Μαριάντα Πιερίδη, η Κατερίνα Στικούδη, η Θεοφανία Παπαθωμά και πολλοί ακόμα ηθοποιοί.

Τα βαπτιστικά επέλεξε προσωπικά η νονά Μαρία Κορινθίου μαζί με την Κατερίνα Τσάβαλου, απο τον αγαπημένο της φίλο Στέλιο Μανωλά και τη Stova Bambini.

Το θέμα της βάπτισης ήταν ένα σχέδιο που αγαπά πολύ η μαμά , “κοριτσάκι με μπαλόνια” όπως και έγινε στη βάπτιση των ονείρων της.

 

Η νεοφώτιστη φόρεσε ενα ανάλαφρο φόρεμα σε minimal ύφος με γαλλική δαντέλα για να μεταβεί στην εκκλησία, ενώ μετά το μυστήριο της βάπτισης εμφανίστηκε με άκρως εντυπωσιακή δημιουργία σε off white αποχρώσεις, όλα χειροποίητα δια χειρός Stova Bambini.