Με το βλέμμα στραμμένο στις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουν οι συμπολίτες μας στη Θεσσαλία, αλλά και στη διαδικασία αποκατάστασης που θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες, η Κωτσόβολος θεωρεί καθήκον και υποχρέωσή της να συνδράμει τους πληγέντες, ώστε να καλύψει τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες τους.

Από την πρώτη στιγμή, η εταιρεία βρέθηκε στο πλευρό των πληγέντων Δήμων και μέχρι στιγμής έχει παραδώσει περίπου 100.000 εμφιαλωμένες συσκευασίες νερού, ενώ έχει διαθέσει φορτηγά του στόλου της για να πραγματοποιηθούν διανομές ειδών πρώτης ανάγκης στους πληγέντες Δήμους.

Στην προσπάθεια αυτή της εταιρείας, σημαντική ήταν και η συμβολή των ανθρώπων της, οι οποίοι με γρήγορα αντανακλαστικά και έντονο το αίσθημα της συνεισφοράς, βρέθηκαν από νωρίς στην «πρώτη γραμμή», βοηθώντας τους τοπικούς φορείς στις διανομές των ειδών πρώτης ανάγκης στους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Την ίδια στιγμή, η εταιρεία και οι εργαζόμενοί της βρίσκονται σε φάση που συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης και σχολικά για να αποσταλούν με φορτηγά της εταιρείας την επόμενη εβδομάδα, ενώ σύντομα αναμένεται και η παράδοση φορτίου με είδη καθαρισμού στο Δήμο Λάρισας, έπειτα από επικοινωνία της εταιρείας με τους τοπικούς φορείς.  

Η Κωτσόβολος παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας και θα προσαρμόσει τις επόμενες δράσεις της, σύμφωνα με τις ανάγκες που προκύπτουν.

Για περισσότερα νέα της εταιρείας επισκεφθείτε την εταιρική μας σελίδα: https://corporate.kotsovolos.gr/