Η KRAFT Paints, κορυφαία εταιρεία στην αγορά αρχιτεκτονικών χρωμάτων και βερνικιών, στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζει για δεύτερη χρονιά μία ακόμα σημαντική δράση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας, Ομάδα Αιγαίου (www.omadaaigaiou.gr).

Οι εθελοντές της Ομάδας Αιγαίου κατά τη διεξαγωγή του 27ου Διάπλου της, από 13 έως 24 Μαΐου, βρέθηκαν κοντά στους κατοίκους των μικρών και ακριτικών νησιών για τη διενέργεια προληπτικών ιατρικών εξετάσεων, αλλά και την προσφορά ιατρικού εξοπλισμού, εκπαιδευτικού υλικού σε σχολεία και την υλοποίηση έργων υποδομής.

Ένα από τα σημαντικά έργα της Ομάδας Αιγαίου, ήταν και η τοποθέτηση ράμπας για ΑΜΕΑ στο νησί της Πάτμου που υποστηρίχθηκε από την KRAFT Paints.

Η εν λόγω ράμπα, η οποία τοποθετήθηκε στην παραλία του Κάμπου θα επιτρέψει στα άτομα με αναπηρία που ζουν ή επισκέπτονται το νησί να έχουν αυτόνομη και ασφαλή πρόσβαση στη θάλασσα και να απολαμβάνουν το κολύμπι τους, που για αυτούς τους συνανθρώπους μας λειτουργεί παράλληλα και θεραπευτικά.

Η συγκεκριμένη χορηγία έρχεται ως συνέχεια της πρώτης αντίστοιχης χορηγίας της εταιρείας προς την Ομάδα Αιγαίου την περσινή χρονιά, για τη δημιουργία ράμπας για ΑΜΕΑ στο πάνω Κουφονήσι, όπου υλοποιήθηκε για τον ίδιο σκοπό.

Για την KRAFT Paints, η κοινωνική προσφορά αποτελεί σημαντικό κομμάτι της φιλοσοφίας και των αξιών της, και η ενέργεια αυτή έρχεται να αναδείξει τη διαρκή προσπάθεια της εταιρείας να δημιουργήσει ένα πιο αισιόδοξο και φωτεινό αύριο για όλους, πάντα με γνώμονα τον σεβασμό προς τον άνθρωπο, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την παροχή ίσων ευκαιριών.