Ένα ξεχωριστό βίντεο που σίγουρα θα σε συγκινήσει ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την περίοδο των εορτών. Ένα μικρό κορίτσι, από τα παιδιά της Ευχής, στέλνει με τα δικά του λόγια ένα δυνατό μήνυμα στήριξης στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), καλώντας μας όλους να στηρίξουμε το έργο του Οργανισμού, αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Υποστηρικτής της καμπάνιας αυτής είναι η L’Oréal Hellas, η οποία βοηθάει να προβληθεί το σπουδαίο έργο του οργανισμού και να ευαισθητοποιηθεί περισσότερος κόσμος πάνω στην πολύτιμη συμβολή που έχει η υλοποίηση των ευχών των παιδιών με σοβαρές ασθένειες, τόσο στην ψυχολογία τους, όσο και στον τρόπο που ανταποκρίνονται στη θεραπεία τους.

Το μήνυμα του κοριτσιού είναι απλό: όλοι μπορούμε να δωρίσουμε €2 στον Οργανισμό (ποσό που αντιστοιχεί στην αξία ενός Αστεριού Ευχής), στέλνοντας με μήνυμα τη λέξη WISH στο 19808. Η μικρή πρωταγωνίστρια του βίντεο που έζησε την εμπειρία της πραγματοποίησης της ευχής της επιβεβαιώνει πως «η εκπλήρωση της ευχής των παιδιών, είναι πολλά παραπάνω, είναι το κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται, είναι ο λόγος να πιστέψει πως όλα μπορούν να συμβούν, ακόμα και το πιο σπουδαίο: να γίνει καλά».

«Στο πλαίσιο της αποστολή μας που είναι να κάνουμε τη ζωή πιο Όμορφη για όλους, τα τελευταία δύο χρόνια ενώσαμε τις δυνάμεις μας με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για να βοηθήσουμε παιδιά που μάχονται για τη ζωή τους και να τους δώσουμε ελπίδα και δύναμη, για να ονειρευτούν το μέλλον τους. Φέτος είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι που υποστηρίζουμε την Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία του οργανισμού με μία ταινία προς το ευρύ κοινό, η οποία πιστεύουμε ότι θα ευαισθητοποιήσει και θα κινητοποιήσει με τη δύναμη του μηνύματος και την αξία της μαρτυρίας ενός καταπληκτικού παιδιού ευχής. Δική μας ευχή είναι να μπορέσει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) να πραγματοποιήσει όλες τις ευχές παιδιών που περιμένουν και με αυτό τον στόχο συνεχίζουμε να στηρίζουμε έμπρακτα αυτό το σπουδαίο έργο», δήλωσε ο Mehdi Khoubbane, Γενικός Διευθυντής της L’Oréal Hellas.

«Κάθε φορά η L’Oréal Hellas μας εκπλήσσει περισσότερο. Μας κάνει να πιστεύουμε ακόμη πιο πολύ στα θαύματα. ‘Δεν είναι απλά μια ευχή’… και αυτό το ζούμε όλοι όσοι είμαστε στο άρμα του Κάνε-Μια-Ευχή. Σε αυτό που ζούμε κάθε μέρα, η L’Oréal Hellas έβαλε εικόνα και φωνή. Ένα ευχαριστώ στη L’Oréal Hellas και μια τεράστια αγκαλιά στην πρωταγωνίστριά μας… ένα παιδί που μας δίδαξε πολλά!» δήλωσε η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια & CEO του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).