Τι συμβαίνει όταν συναντώνται δυο κορυφαίοι beauty experts πίσω από ένα μικρόφωνο; Ανακάλυψε την απάντηση στο “The T-Zone”, τη νέα σειρά Podcast της M.A.C Cosmetics. Τη σειρά παρουσιάζει ο John Demsey, Executive Group President της εταιρίας Estée Lauder Inc. και ο Drew Elliott, Global Creative Director της M.A.C Cosmetics.

Μέσα από επτά αποκλειστικές συνεντεύξεις με τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της ομορφιάς, της μόδας και της pop κουλτούρας, το “The T-Zone” αποκαλύπτει τι ακριβώς συμβαίνει πίσω από τα πινέλα του μακιγιάζ.

Ο John Demsey, ένας από τους μεγαλύτερους πρωτοπόρους στον κόσμο της ομορφιάς, βοήθησε τη M.A.C να μεταμορφωθεί από μια niche μάρκα που χρησιμοποιούσαν οι makeup artists, στο μεγαλύτερο makeup brand παγκοσμίως. Ακόμη, ως πρόεδρος κατάφερε αυξήσει τα έσοδα του προγράμματος MAC VIVA GLAM κατά $500 εκατομμύρια. Επιπλέον, ο ίδιος διευθύνει και ένα ευρύ φάσμα άλλων κορυφαίων beauty brands όπως Clinique, TOM FORD BEAUTY, Too Faced, Smashbox και GLAMGLOW μεταξύ άλλων.

«Ακόμη και σε έναν κόσμο κορεσμένο από την υπερπληροφόρηση, πάντα υπάρχει μια εναλλακτική οπτική γωνία» λέει ο John. «Αυτό το podcast παρουσιάζει πραγματικούς ανθρώπους οι οποίοι έχουν εκτελέσει αξιοσημείωτο έργο στο χώρο τους και παρέχει μια πιο λεπτομερή ματιά στα πολιτιστικά δρώμενα που αντιπροσωπεύουν. Η ομορφιά αντανακλά την σύγχρονη κουλτούρα και τον πολιτισμό και η M.A.C καταφέρνει να βρίσκεται πάντα στο πνεύμα της εποχής, ενώνοντας την pop κουλτούρα και το στιλ. Αναλύουμε λοιπόν, όλη αυτή τη διαδικασία, μέσα από μια σειρά συζητήσεων που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ στο παρελθόν».

Πριν την ένταξη του στην ομάδα της M.A.C Cosmetics το 2019, ο Drew Elliott, ακόμη αρχισυντάκτης του περιοδικού Paper, έσπασε το διαδίκτυο με το viral εξώφυλλο της Kim Kardashian. Μετά το πέρασμά του ως κριτής στο Next Top Model της Αμερικής, ο Drew τώρα διευθύνει το δημιουργικό κομμάτι στις καμπάνιες της M.A.C Cosmetics παγκοσμίως.

«O John κι εγώ θαυμάζουμε οτιδήποτε σχετίζεται με την pop κουλτούρα, την ομορφιά και τη μόδα και σκεφτήκαμε ότι θα είχε πλάκα να μετατρέψουμε τις ατελείωτες συζητήσεις μας για τα τελευταία και αγαπημένα μας trends, σε μια σειρά από podcasts», λέει ο Drew. «Επιπλέον, το “The T-Zone” ενώνει χαρισματικούς ανθρώπους δημιουργώντας μια κοινότητα, ακριβώς όπως κάνουμε στο brand μας. H M.A.C πάντα είχε το look, τώρα έχει και τη φωνή».

Στο πρώτο επεισόδιο, το απόλυτο icon του Burlesque, η Dita Von Teese, μιλάει για την τέχνη του να είσαι μια “Glamonatrix” βγαίνοντας στη σκηνή πάνω σε ένα γιγάντιο MAC VIVA GLAM lipstick, καθώς και για το πως πέρασε την πανδημία φορώντας ένα onesie που αγόρασε από το Amazon. Επίσης, θα ακούσουμε, μεταξύ άλλων, το πόσο μη ρεαλιστική είναι η πραγματικότητα της τηλεόρασης, πως την φωνάζει (το παρατσούκλι που της έχει δώσει) η μητέρα της, την συμβουλή που πήρε από την Pamela Anderson, τον γνωστό celebrity με τον οποίο ήταν ερωτευμένη και πολλά άλλα!

Το “T-Zone” είναι διαθέσιμο σε όλες τις μεγάλες streaming πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Apple Podcasts, Spotify και Google. Κυκλοφορούν νέα επεισόδια κάθε τρεις εβδομάδες. Μείνετε συνετισμένοι εδώ: https://the-t-zone.simplecast.com