Η Archewell Audio επιβεβαίωσε ότι η Μέγκαν Μαρκλ θα κυκλοφορήσει το πρώτο της podcast με το Spotify αυτό το καλοκαίρι. Η θεματολογία της σειράς podcast δεν είναι ακόμη γνωστή.

Ανακοινώνοντας ότι το πρώτο podcast της Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται σε εξέλιξη, ο εκπρόσωπος της εταιρείας πρόσθεσε: «Ως αποτέλεσμα αυτών των συναντήσεων, είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι συνεχίζουμε την παραγωγή της πρωτοποριακής πρώτης σειράς podcast της δούκισσας του Σάσσεξ, Μέγκαν που θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι».

Το Spotify έχει πρόσφατα επικριθεί, με τον Νιλ Γιανγκ και τη Τζόνι Μίτσελ να αφαιρούν τη μουσική τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας ότι η δημοφιλής υπηρεσία streaming επέτρεψε podcast με στοιχεία παραπληροφόρησης σχετικά με τα εμβόλια κατά του COVID-19.

«Καθώς όλοι συνεχίζουμε να είμαστε αντιμέτωποι με την παραπληροφόρηση, η Archewell Audio θεώρησε σημαντικό να συνεργαστεί με εταίρους μας στο Spotify για να διασφαλίσει ότι οι ψηφιακές τεχνολογίες που τόσοι πολλοί από εμάς χρησιμοποιούμε καθημερινά, έχουν τις ρίζες τους σε ισχυρές αρχές εμπιστοσύνης και ασφάλειας» ανέφερε εκπρόσωπος της Archewell Audio.

«Μας ενθαρρύνουν οι συνεχείς συνομιλίες που είχαμε με το Spotify σχετικά με αυτόν τον κοινό στόχο και συνεργαζόμαστε στενά με την ομάδα τους —καθώς και με την ανώτερη ηγεσία τους— για πολιτικές, πρακτικές και στρατηγικές που αποσκοπούν στην αύξηση της ευαισθητοποίησης των δημιουργών, στην ελαχιστοποίηση της εξάπλωσης της παραπληροφόρησης και στην υποστήριξη της διαφάνειας».