Το brand THEMIS Z, η καταξιωμένη μάρκα πολυτελούς lifestyle, γνωστή για την αφοσίωσή της στην ελληνική κουλτούρα και αισθητική, παρουσιάζει την επετειακή premium συλλογή από τάβλι για τις γιορτές του 2023. Το διαχρονικό και αγαπημένο επιτραπέζιο παιχνίδι της ελληνικής οικογένειας και παρέας, αποκτά νέα πνοή μέσα από τα exclusive patterns του brand τα οποία αποτυπώνονται επάνω σε κάθε τάβλι.

Η νέα επετειακή σειρά από τάβλι δια χειρός Θέμιδος Ζουγανέλη χαρακτηρίζεται από έναν χαρούμενο και ζωηρό συνδυασμό χρωμάτων και μέσα από τον υψηλής ποιότητας σχεδιασμό της, φέρνει την πολυτέλεια στη διασκέδαση. Στην επετειακή σειρά από τάβλι, περιλαμβάνονται πέντε διαφορετικές εκδοχές για να επιλέξετε εκείνη που ταιριάζει σε κάθε παραλήπτη της: Gaia, Peacock, Anthos, Gaia Burgundy και Mosaic. Χάρη στο ξεχωριστό του design κάθε τάβλι μπορεί να λειτουργήσει πέρα από παιχνίδι και ως ένα εντυπωσιακό στοιχείο διακόσμησης σε έναν χώρο.

Τα εμβληματικά patternsτης THEMIS Z είναι εμπνευσμένα από τα χρώματα της Ελλάδας και της φύσης και οι στροβιλισμοί δίνουν την αίσθηση της κίνησης επάνω σε κάθε κασετίνα. Κάθε τάβλι είναι 100% σχεδιασμένο στην Ελλάδα, έχει αδιάβροχη επιφάνεια και χρυσό κούμπωμα, ενώ στο ταμπλώ του είναι αποτυπωμένος ο ίδιος χρωματικός συνδυασμός που υπάρχει και στο εξωτερικό του.

Ένα ακόμα στοιχείο πολυτέλειας που χαρακτηρίζει την επετειακή σειρά από τάβλι του brand THEMIS Z είναι τα πούλια που περιλαμβάνονται μέσα στις κασετίνες, τα οποία έχουν το εφέ πέρλας. Κάθε τάβλι της σειράς συνοδεύεται από το δικό του pouch με το αντίστοιχο χρωματικό pattern, δημιουργώντας έτσι μια ολοκληρωμένη, πολυτελή πρόταση δώρου για τις γιορτές, το οποίο στην πραγματικότητα αποτελεί ένα έργο τέχνης. Στον πυρήνα αυτής της συλλογής βρίσκεται η δέσμευση της THEMIS Z να δημιουργεί ξεχωριστά σχέδια, τα οποία συνεισφέρουν με τη μοναδική αισθητική τους ένα πολύ ιδιαίτερο statement που κάθε παραλήπτης αυτού του δώρου θα λατρέψει.