• Από την Παρασκευή 12 Ιουλίου και κάθε Παρασκευή στις 22:00 στο Novacinema4 η νέα σειρά με τους Vicky McClure, Tom Cullen, Leanne Best
  • ​​Και φυσικά στην ΕΟΝ On Demand μπορείτε να δείτε την αγαπημένη σας σειρά, όποτε και όπου εσείς θέλετε, ακόμα και offline!

Aγωνία, καθηλωτικές στιγμές και αδρεναλίνη. υπόσχεται η νέα σειρά θρίλερ «Insomnia» στο αγαπημένο κανάλι των σειρών, το Novacinema4!  

Από την Παρασκευή 12 Ιουλίου και κάθε Παρασκευή στις 22:00 στο Novacinema4 η νέα σειρά με τους Vicky McClure, Tom Cullen, Leanne Best έρχεται να συναρπάσει τους λάτρεις των σειρών. Μερικές εβδομάδες πριν από τα 40ά γενέθλιά της, η Έμα σταματά να κοιμάται, ακριβώς όπως είχε κάνει η μητέρα της ακριβώς πριν υποστεί μια βίαιη ψυχωτική κρίση, τη νύχτα των δικών της 40ών γενεθλίων.

Παράλληλα, συνεχίζονται στο Novacinema4 οι σειρές «Minx season 2», «Son of a Critch Season 3», «Allegiance», «The Irrational» και «Red Eye».

Απόλαυσε τη σειρά στο Novacinema4 αλλά και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ όποτε εσύ επιθυμείς, μαζί με περισσότερες από 6.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Επιπλέον, η ανανεωμένη υπηρεσία ΕΟΝ On Demand σου δίνει τη δυνατότητα  να δεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές ακόμα και offline.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV που τους ταιριάζει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.