Η NIVEA γιορτάζει το Pride με μία συλλεκτική έκδοση, της πιο διαχρονικής και δημοφιλούς κρέμας της εταιρίας, τη NIVEA all- purpose cream,  στο χαρακτηριστικό μπλε μεταλλικό κουτί, που ξεχωρίζει για παραπάνω από 100 χρόνια.

Η συλλεκτική αυτή έκδοση είναι εμπνευσμένη από τη σημαία του Pride, η οποία απεικονίζεται πάνω στη διαχρονική συσκευασία αυτής της αγαπημένης κρέμας. Στόχο έχει την ευαισθητοποίηση γύρω από θέματα που αφορούν το Pride και την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

Πέρα από τη δημιουργία της συλλεκτικής συσκευασίας, η εταιρία «αγκαλιάζει» την ατομικότητα και τη συμπερίληψη με ένα σύνολο πρωτοβουλιών για την ουσιαστική στήριξη της κοινότητας τόσο σε τοπικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω ομάδων που είναι αποκλειστικά αφοσιωμένες σε αυτό τον σκοπό. Στο πλαίσιο αυτό, για τον μήνα του Pride, η NIVEA θα στηρίξει μέσω δωρεάς το έργο των δύο οργανισμών, το Colour Youth και τις Οικογένειες Ουράνιο Τόξο, ώστε να βοηθήσει γονείς και νέους της κοινότητας.

Η Beiersdorf και κατ’ επέκταση η NIVEA, έχουν τοποθετηθεί ως ένας από τους πολύ σημαντικούς αρωγούς της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας στην Ελλάδα.  Με όραμα έναν κόσμο που είμαστε όλοι ελεύθεροι να είμαστε ο εαυτός μας, η εταιρία μας καλεί να προσφέρουμε φροντίδα στους άλλους και σε εμάς τους ίδιους.