• Αυτή την Κυριακή 23/6 (22:00) στο Novacinema1
  • Με τους Nia Vardalos, John Corbett, Αλέξη Γεωργούλη, Louis Mandylor σε σκηνοθεσία της Nia Vardalos
  • Και φυσικά στην ΕΟΝ On Demand μπορείτε να δείτε την αγαπημένη σας ταινία, όποτε και όπου εσείς θέλετε, ακόμα και offline!

 Άρωμα και χρώμα Ελλάδας έχει αυτή η Κυριακή (23/6, 22:00 Novacinema1) στη ζώνη Sunday Premiere της Nova! Το 3ο sequel της ρομαντικής κομεντί «Γάμος αλά ελληνικά» («My Big Fat Greek Wedding 3», 2023 διάρκεια 92’) έρχεται να προσφέρει μοναδικές στιγμές γέλιου, δυνατών συναισθημάτων και ελληνικού ταπεραμέντου.

Μετά τον θάνατο του πατριάρχη της οικογένειας, η Τούλα οργανώνει ένα διασκεδαστικό ταξίδι στην Ελλάδα, γεμάτο αναποδιές κι ανατροπές, για να εντοπίσει συγγενείς αλλά και φίλους του πατέρα της. Μην χάσετε τη συνέχεια την Κυριακή 23/6 (22:00) στο Novacinema1 με τους Nia Vardalos, John Corbett, Αλέξη Γεωργούλη, Louis Mandylor σε σκηνοθεσία της Nia Vardalos.

Απόλαυσε τη Sunday Premiere στο Novacinema1 αλλά και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ όποτε εσύ επιθυμείς, μαζί με περισσότερες από 6.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Επιπλέον, η ανανεωμένη υπηρεσία ΕΟΝ On Demand σου δίνει τη δυνατότητα  να δεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές ακόμα και offline.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV που τους ταιριάζει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.