Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον ήταν από τους πρώτους celebrities που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό COVID – 19. Αφού το ταλαντούχο ζευγάρι ανάρρωσαν, τώρα ρίχνονται κι εκείνοι με το δικό τους τρόπο στη μάχη για να βρεθεί το πολυπόθητο εμβόλιο. Έτσι, προσφέρουν το αίμα τους, καθώς κρίθηκε ότι ίσως έχουν αναπτύξει αντισώματα στον ιό.

Κρίθηκαν από τους ειδικούς ως κατάλληλοι για συμμετοχή στην προσπάθεια δημιουργίας εμβολίου για τον κορωνοϊό. Αποκαλύπτοντας, μάλιστα, την εξέλιξη αυτή, ο Χανκς αστειευόμενος είπε ότι ελπίζει να δημιουργεί ένα «Hank-ccine» (vaccine = εμβόλιο) κατά του φονικού ιού.

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον νόσησαν με κορωνοϊό ενώ βρίσκοταν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της ταινίας με θέμα τη ζωή του Έλβις Πρίσλεϊ, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο Χανκς. Μετά την ανάρρωσή του, το διάσημο ζευγάρι επέστρεψε πλέον στο Λος Άντζελες. Εκεί, με την άφιξή του υπέβαλε αίτηση για συμμετοχή σε ιατρική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα αντισώματά τους θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από τους επιστήμονες που προσπαθούν να δημιουργήσουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τον Τομ Χανκς, τα τεστ έδειξαν ότι «φέρουμε αντισώματα» και ο ηθοποιός εξέφρασε την ελπίδα το αίμα του αλλά και της συζύγου του να αποδειχθούν χρήσιμα στην μάχη κατά του κορωνοϊού.