Τις τελευταίες μέρες, τα social media έχουν γεμίσει με “challenges“, όπου οι χρήστες που …βαριούνται «προκαλούν» ο ένας τον άλλον να κάνουν πράγματα. Μία από τις πιο πρόσφατες και αγαπημένες μας πρόσφατες προκλήσεις, είναι αυτή του #SafeHandsChallenge, όπου προωθείται το πλύσιμο των χεριών μας.

Αυτό το challenge, προκαλεί τους διάσημους να πλένουν τα χέρια τους στην κάμερα και να μας δείξουν πως το κάνουν σωστά! Έτσι, επισημαίνεται η μεγάλη σημασία του πλυσίματος των χεριών με τον σωστό τρόπο.

Η Selena Gomez με χαρά συμμετέχει στο challenge και μας δίνει tips στο πως να πλένουμε τα χέρια μας σωστά. Στο τέλος, «προκαλεί» τις Cardi B, Gigi Hadid και Olivia Wilde να συμμετάσχουν και αυτές, ανεβάζοντας τα δικά τους βίντεο.

Μάλιστα, η 28χρονη τραγουδίστρια εξομολογείται ότι για πολλά χρόνια δεν έπλενε τα χέρια της σωστά. Είναι απίστευτο ότι χρειάστηκε μία πανδημική κρίση ώστε πολλοί από εμάς να μάθουμε να πλένουμε σωστά τα χέρια μας.

Την ίδια την Selena την «προκάλεσε» η Arianna Huffington, η ιδρύτρια της Huffington Post.

Δείτε το βίντεο της τραγουδίστριας για το #SafeHandsChallenge, όπως δημοσιεύτηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: