Με ένα εντυπωσιακό event εγκαινίων γιόρτασε η SEPHORA το re-opening του πιο εμβληματικού της καταστήματος επί της Ερμού 24. Το εντυπωσιακό κατάστημα μεγέθους 350τμ προσφέρει μία μοναδική omnichannel αγοραστική εμπειρία για το φανατικό κοινό της μάρκας. To συγκεκριμένο πρόκειται για το τρίτο ανανεωμένο concept store το οποίο συνδυάζει την τεχνολογία και την παροχή καινοτόμων εμπειριών στις κατηγορίες makeup, fragrance, skincare και haircare.

Το νέο #SephoraErmou κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του στις 18 Νοεμβρίου 2022, αφού πρώτα έκοψε τη συμβολική κορδέλα εγκαινίων, ενώ αμέσως μετά ένα team ταλαντούχων χορευτών πραγματοποίησαν ένα άκρως διασκεδαστικό flash mob, προσκαλώντας τους περαστικούς να εισέλθουν στο κατάστημα. Καθ’όλη τη διάρκεια του PR Event, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν δροσιστικά cocktails του ιταλικού, super-premium Gin Malfy.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία παρευρέθηκαν Celebrities, Influencers και Εκπρόσωποι του Τύπου, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το νέο makeup point που μετονομάστηκε σε Beauty Hub καθώς και όλα τα νέα λανσαρίσματα στην κατηγορία αυτή, αλλά και τις νέες υπηρεσίες όπως τα beauty classes και makeup services. Σε όλες τις θέσεις του Beauty Hub διατίθενται θύρες φόρτισης USB ενώ υπάρχουν ρυθμιστές έντασης και χρωματισμού (ψυχρό και θερμό) στους καθρέφτες που προσαρμόζονται ανάλογα με την εφαρμογή που πραγματοποιείται στον εκάστοτε πελάτη. Στο κομμάτι του Skincare Bar, οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία περιποίησης και να λάβουν προσωποποιημένες υπηρεσίες όπως η δωρεάν υπηρεσία διάγνωσης δέρματος, ενώ στο Fragrance τμήμα του καταστήματος διατίθεται η αποκλειστική υπηρεσία του fragrance engraving, πάνω στην ώρα για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές δώρων που θα ξεχωρίσουν.

Προχωρώντας στις τεχνικές καινοτομίες που χαρακτηρίζουν το ανανεωμένο SEPHORA κατάστημα, διατίθεται δωρεάν WiFi σύνδεση, ενώ υπάρχει υποστήριξη για remoting control του RGB φωτισμού, κάτι που θα συνδράμει στη δημιουργία ενός μοναδικού αγοραστικού περιβάλλοντος σε μία πληθώρα εορταστικών στιγμών – ενδεικτικά αναφέρεται ότι κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, το κατάστημα θα «λουστεί» με ένα υπέροχο μπλε χρώμα στο εσωτερικό του, δημιουργώντας ένα ακόμα πιο ζεστό και εορταστικό περιβάλλον.

«Η ομάδα μας είναι πολύ περήφανη με την άφιξη του νέου Sephora concept store, το οποίο αλλάζει τα δεδομένα στο beauty shopping και προσφέρει μοναδικές και καινοτόμες εμπειρίες στους πιστούς καταναλωτές τους. Το σημερινό event μας έδωσε την πιο υπέροχη αφορμή να παρουσιάσουμε τα νέα λανσαρίσματα των πιο αγαπητών exclusive brands με τα οποία συνεργαζόμαστε, αλλά και να γνωρίσουμε από κοντά τους ανθρώπους που μας στηρίζουν σταθερά», δήλωσε η Μαρίλια Τόμπρα, Country Director της εταιρίας.