Ένα πολύπλευρο πορτρέτο της Bella Hadid, αποτυπώνεται στη νέα καμπάνια της Swarovski αντικατοπτρίζοντας τις πολλές πλευρές του κρυστάλλου στην εικόνα μιας προσωπικότητας της νέας γενιάς. Σχεδιασμένη από τη δημιουργική διευθύντρια Giovanna Engelbert και φωτογραφημένη από τους Mert Alas και Marcus Piggott, τα πορτρέτα της νέας καμπάνιας αποτυπώνουν τη μεταμορφωτική και ευέλικτη φύση των κρυστάλλων Swarovski μέσα από διαφορετικές εκφράσεις του στυλ. Πρόκειται για μια σύγχρονη ποιότητα που παίρνει μορφή μέσα από την Bella Hadid – το νέο πρόσωπο της καμπάνιας της Swarovski – της οποίας η μεταμορφωτική εμφάνιση λειτουργεί ως μούσα για την καμπάνια, ενσαρκώνοντας έναν πολυδιάστατο τρόπο σκέψης μιας φρέσκιας νοοτροπίας της μόδας: μια ελεύθερη και ρευστή προσέγγιση στο ντύσιμο που αψηφά τους κώδικες της παράδοσης.

Η στάση αυτή εμπνέει μια σειρά πορτραίτων που βασίζεται στην ανεπίσημη και αβίαστη σχέση μιας νέας γενιάς με τα τολμηρά κρυστάλλινα κοσμήματα και τους ιστορικούς συνειρμούς της αίγλης. Η Swarovski Crystals δεν προορίζεται πλέον για τη χλιδή μίας εκδήλωσης υψηλής αισθητικής, αλλά ενσαρκώνει τη ανέμελη λάμψη. Προσαρμοσμένοι στις σύγχρονες γκαρνταρόμπες μας, οι κρύσταλλοι γίνονται ένα καθημερινό εργαλείο αυτοέκφρασης. Αυτή η εξέλιξη αποτυπώνεται σε έξι πρόσωπα της Bella Hadid που αντιπροσωπεύονται από έξι χρώματα κρυστάλλινων κοσμημάτων. Συμβολίζοντας ένα παράθυρο στον κόσμο της Swarovski, κάθε πορτραίτο πλαισιώνεται από ένα χρωματιστό κρυστάλλινο άνοιγμα, κομμένο στο οκταγωνικό σχήμα του λογότυπου, της συσκευασίας και της υπογραφής της μάρκας Millenia Family.

«Η Bella Hadid συνοψίζει την ατομικιστική και μεταμορφωτική στάση μιας νέας παγκόσμιας γενιάς. Είναι ένας πολύπλευρος χαρακτήρας που αποφεύγει το πλαίσιο των κανόνων και της συμμόρφωσης. Πηγαίνει από το σπορ στο λαμπερό, ενώ παραμένει το ίδιο κορίτσι – η ίδια Bella – με αυτοπεποίθηση και κύρος. Υπό αυτή την έννοια, μεταφέρει τις αξίες της Swarovski στο έπακρο. Σήμερα, οι κρύσταλλοι αποτελούν ένα δυναμικό μέρος της καθημερινής μας γκαρνταρόμπας: μπορείτε να τονίσετε το προσωπικό σας στυλ με τρόπο που να είναι τόσο casual όσο και περίτεχνος. Η Bella είναι η αφίσα αυτής της κατάστασης». -Giovanna Engelbert, δημιουργική διευθύντρια της Swarovski.

«Ήμουν ήδη πολύ εξοικειωμένη με τη Swarovski. Είναι πραγματικά μια διαχρονική και εμβληματική μάρκα. Λατρεύω τις νέες συλλογές και ό,τι έχει κάνει η μάρκα, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια υπό το δημιουργικό όραμα της Giovanna, πραγματικά βλέπω τη Swarovski ως τη σύγχρονη μάρκα κοσμημάτων του μέλλοντος. Τα κοσμήματα έχουν να κάνουν με την έκφραση και τον εορτασμό της ατομικότητας – η Swarovski γιορτάζει όλες τις προσωπικότητες και την ιδέα της σύγχρονης γοητείας και αυτό μου αρέσει πολύ» – Bella Hadid.

ΧΡΏΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΈΣ

Με τις διαφορετικές όψεις, οι κρύσταλλοι είναι από τη φύση τους μεταμορφωτικοί. Όπως ένα οπτικό πρίσμα, ένας διαυγής κρύσταλλος περικλείει στον πυρήνα του μια πλήρη παλέτα ουράνιου τόξου που ενεργοποιείται από τη διάθλαση του φωτός. Η καμπάνια της Swarovski αγκαλιάζει αυτή την αντίδραση ως αντανάκλαση των δυναμικών και ευμετάβλητων ιδιοτήτων των κρυστάλλων. Κάθε χρωματικό θέμα που επιλέχθηκε για τα πορτραίτα της Bella Hadid που αποτυπώθηκαν στην καμπάνια, εξάγεται από τις εσωτερικές αποχρώσεις του κρυστάλλου και χρησιμοποιείται για να αντανακλά μια διαφορετική πτυχή της προσωπικότητας και της εμφάνισης του μοντέλου. Με τη σειρά τους, οι εικόνες γιορτάζουν τις πτυχές του κρυστάλλου Swarovski, τους χρωματικούς κώδικες και τις συλλογές της μάρκας.

Κίτρινο: Sporty Bella αναδεικνύει τις ενεργητικές και αναζωογονητικές ιδιότητες του κίτρινου χρώματος σε μια αισιόδοξη και στιλιστική πρόταση με επίκεντρο τους κρυστάλλους πλήρους κοπής της οικογένειας Lucent που ακτινοβολούν καθαρό ηλιακό φως. Τα τολμηρά, χαρούμενα κομμάτια γιορτάζουν το χρώμα στην πιο ζωντανή του μορφή. Επιπλέον, η Bella Hadid φοράει το κολιέ Gema, το σετ κλιπ αυτιών Numina, το σκουλαρίκι Matrix και το κολιέ Millenia.

Ροζ: Sweet Bella αποτυπώνει τους αφρώδεις και κοριτσίστικους κώδικες του ροζ με δυναμικές προεκτάσεις που αντανακλούν τη γλυκιά αλλά και ισχυρή επίδραση του χρώματος. Ως αντιστάθμισμα στην αυθάδη εμφάνισή της, η Bella Hadid φοράει κρίκους Lucent κατασκευασμένους σε τολμηρούς δακτυλίους από οκταγωνικούς κρυστάλλους -σχεδιασμένους ως βασικό στοιχείο μιας σύγχρονης γκαρνταρόμπας-, μανσέτες αυτιών Lucent και βραχιόλια Lucent με μισοκομμένο σχήμα, μαζί με τα κολιέ Millenia και Ortyx και ένα σκουλαρίκι Orbita.

Πράσινο: Cool Bella ενσαρκώνει μια χαλαρή προσέγγιση στα κρυστάλλινα κοσμήματα σε μια γλώσσα styling εμπνευσμένη από τις εγγενείς φυσικές και ανέμελες ιδιότητες του πράσινου χρώματος. Συμβολίζοντας την ανάπτυξη και τη διαδικασία, το πράσινο ενσαρκώνει τις αξίες μιας συμπεριφοράς νέας γενιάς. Σε συνδυασμό με ένα cropped hoodie, τα πράσινα κολιέ και βραχιόλια Millenia προκαλούν τον αντίκτυπο των πολυεπίπεδων αλυσίδων. Εδώ, δύο περιδέραια Millenia ενώνονται για να δημιουργήσουν μια μακρύτερη αλυσίδα που πέφτει, αναδεικνύοντας την ευελιξία του σχεδίου. Συμπληρώνονται από σκουλαρίκια Gema, βραχιόλι Lucent και σκουλαρίκια Millenia με κλιπ.

Μπλε: Bohemian Bella αγκαλιάζει τα γαλήνια και καταπραϋντικά αποτελέσματα του μπλε σε μια χαλαρή, ανέμελη προβολή στο styling. Αβίαστα κομψή, αναμειγνύει ελεύθερα τους ενδυματολογικούς κώδικες και προσθέτει τις δικές της χαλαρές πινελιές γοητείας. Στην Bella Hadid, βλέπουμε για μια προσέγγιση που απεικονίζεται σε στοίβες από το αιώνια ευέλικτο βραχιόλι Millenia που φοριέται με το αντίστοιχο κολιέ, τους κρίκους Lucent και τα δαχτυλίδια Lucent.

Μεταλλικό: Η Sunshine Bella εκφράζει τη χαρούμενη λάμψη που βρίσκεται στην καρδιά της Swarovski μέσα από την επιδέξια επίδραση των μεταλλικών στοιχείων και των πετρών pavé. Η διάθεση ενσαρκώνει την εκθαμβωτική και σαγηνευτική πρόθεση που υπάρχει στις διακοπές όπου το λαμπερό φως του ήλιου βρίσκεται στο επίκεντρο της γεωμετρικής συγχώνευσης του μετάλλου της οικογένειας Dextera και του pavé κοπής ακριβείας. Επιπλέον, η Bella Hadid φοράει ανάλαφρες καλοκαιρινές στρώσεις Millenia – κολιέ και βραχιόλι, ένα βραχιόλι Dextera και δαχτυλίδια Numina.

Διάφανα λευκό: Η Glam Bella είναι η ομορφιά της υψηλής αισθητικής μιας τολμηρής νέας εποχής, όπου η λάμψη είναι μια χαρούμενη κατάσταση του νου. Ως εξέλιξη της κλασικής γλώσσας των κοσμημάτων από διάφανο κρύσταλλο, που είναι τόσο συνδεδεμένη με την ιδέα της αίγλης της παλιάς εποχής, η Bella Hadid απεικονίζει μια διεκδικητική και με μεγάλη αυτοπεποίθηση προσέγγιση στο ντύσιμο για κάθε περίσταση, που ενσαρκώνεται από το κομψό κολιέ και το τσόκερ της οικογένειας Harmonia. Με τα υπερμεγέθη κρύσταλλα κοπής μαξιλαριού σε αναρτημένες ρυθμίσεις, τα κομμάτια δίνουν την ψευδαίσθηση ότι αιωρούνται πέτρες.