Η Kate Hudson είναι μια γυναίκα που φαινομενικά διαθέτει τα πάντα. Είναι διάσημη, πλούσια, όμορφη με αρκετές επιτυχημένες ταινίες στο ενεργητικό της. Πρόσφατα όμως, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε τα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζει, δηλώνοντας ότι αυτό που πραγματικά επιθυμεί για το 2021 είναι να επιτρέψει στον “αποκηρυγμένο” πατέρα της να ξαναμπεί στη ζωή της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Kate είδε τους γονείς της να χωρίζουν τη δεκαετία του 1980 μετά από αρκετά χρόνια γάμου. Για πολλά χρόνια δεν είχε επαφές με τον πατέρα της Bill. Ο Bill Hudson στην πορεία ξαναπαντρεύτηκε και έχει αποκτήσει άλλα τρία παιδιά. Η γνωστή σταρ όμως πρόσφατα αποκάλυψε σε ένα επεισόδιο του podcast «Sibling Revelry» που μοιράζεται με τον αδελφό της, ότι επιθυμεί να επανασυνδεθεί με τον πατέρα της και τα θετά της αδέρφια. Η ίδια ανέφερε ότι σκέφτεται τα αδέρφια της και ότι θα ήθελε να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί τους. Τόνισε πως μεγαλώνοντας έχει αναθεωρήσει κάποια πράγματα και τα βλέπει διαφορετικά.

Σημειώνεται ότι η σχέση της Hudson με τον πατέρα της έχει απασχολήσει αρκετά τα social media. Και οι δύο έχουν προβεί σε προκλητικές δηλώσεις κατά καιρούς.

Ο Bill Hudson μάλιστα είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι γέννησε πέντε παιδιά αλλά πλέον έχει μόνο τρία. Δεν ήθελε πια να χρησιμοποιούν το επίθετό του τα δύο εξ’ αυτών ούτε να αποτελούν μέρος της ζωής του, αναφερόμενος στην Kate και τον αδερφό της, από τον πρώτο του γάμο, Oliver. Ο ίδιος στη συνέχεια πικραμένος κατηγόρησε την πρώην σύζυγό του Γκόλντι Χον ότι “δηλητηρίασε” τα παιδιά τους με ψέματα και τα απομάκρυνε σκόπιμα από τον πατέρα τους.