Δεν πας πουθενά χωρίς την τεκίλα σου; Ε, τότε, πρέπει να έχεις και το κατάλληλο αξεσουάρ για να την κυκλοφορείς. Μία ανάγκη που δεν ήξερες ότι είχες, μόλις καλύφτηκε, καθώς τώρα η τεκίλα σου μπορεί να έχει το δικό της holder. μοναδική Casamigos Tequila, που ξέρουμε ότι είναι από τις αγαπημένες σου, αποκτά το δικό της, συλλεκτικό Kimalé bottle holder και είναι το πιο must have αξεσουάρ του καλοκαιριού!

Ο οίκος Kimalé και η ιδιοκτήτριά του Irène Mamfredos, εμπνεύστηκαν από την ultra-premium Casamigos Tequila και δημιούργησαν ένα μοντέρνο αξεσουάρ που θα «αγκαλιάσει» με κομψότητα τη φιάλη της Casamigos και θα δώσει επιπλέον στυλ σε κάθε συνάντηση της παρέας.

 Ένα πολύχρωμο και κομψό bottle holder, με ιμάντες που ασφαλίζουν το χαρακτηριστικό μπουκάλι της Casamigos, ιδανικό να μεταφέρει με ασφάλεια και στυλ το μεξικανικό απόσταγμα στη πρώτη εξόρμηση του καλοκαιριού.

Fact: Το ήξερες ότι την Casamigos συν-ίδρυσε ο George Clooney;

Τα συλλεκτικά bottle holders είναι διαθέσιμα (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων) με την αγορά οποιαδήποτε φιάλης Casamigos Tequila, από την κάβα Cellier, στην οδό Κριεζώτου 1Δ στο Σύνταγμα.