Αν έχεις start-up ή stage-up επιχείρηση που αναπτύσσει λύσεις με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο στη βιομηχανία της μόδας και αναζητάς μια γενναιόδωρη χρηματοδότηση για να την απογειώσεις, ετοιμάσου να πάρεις μέρος στο Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge. Ο οργανισμός δραστηριοποιείται από το 2018 και μέχρι σήμερα έχει απονείμει 350.000 ευρώ σε επιχειρηματίες που υποστηρίζουν όσα πιστεύουν και δεσμεύονται να φέρουν αλλαγή στις κοινότητές τους. Αυτή τη χρονιά, η Tommy Hilfiger αναζητά να ενισχύσει και να υποστηρίξει επιχειρηματίες που εκπροσωπούν την BIPOC κοινότητα (Black, Indigenous & People Of Color), οι οποίοι εργάζονται για ένα μέλλον χωρίς περιορισμούς.

«Το Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge δίνει έμφαση στους επιχειρηματίες και τους καλεί να προσπαθήσουν με όλη τους τη ψυχή να δημιουργήσουν θετικό κοινωνικό αντίκτυπο στη βιομηχανία της μόδας. Φέτος, θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα ακόμα πιο ευρύ φάσμα ιδεών και κοινοτήτων, υποστηρίζοντας τους BIPOC entrepreneurs», είπε ο Tommy Hilfiger. Με οδηγό το όραμα βιωσιμότητας Τommy Hilfiger να δημιουργεί μόδα που Δεν Σπαταλά Τίποτα και Καλωσορίζει τους Πάντες, η τρίτη έκδοση του προγράμματος προσφέρει συνολικά 200.000€ στους νικητές του προγράμματος. Η διαδικασία έχει ως εξής:

»» Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται κάνουν την αίτησή τους στο https://responsibility.pvh.com/tommy/fashion-frontier-challenge/ έως τις 8 Μαρτίου 2021, υποβάλλοντας προτάσεις που επικεντρώνονται στη δημιουργία μίας πιο inclusive «αλυσίδας» δράσεων

»»Οι καταναλωτές συμμετέχουν ως Consumer Judges και επιλέγουν τους συμμετέχοντες της προτίμησής τους ώστε ο αριθμός των φιναλίστ να μειωθεί από 200 σε 50.

»» Οι τελικοί υποψήφιοι θα είναι έξι. Αυτοί θα πρέπει να αναπτύξουν τα πλάνα τους διαδικτυακά με την βοήθεια μίας ομάδας ειδικών της Tommy Hilfiger και εξωτερικών συνεργατών.

»» Στο τέλος, θα παρουσιάσουν την ιδέα τους σε ένα πάνελ κριτικής επιτροπής και στο κοινό, στο παγκόσμιο Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge event, στις αρχές του 2022.

«Ενώ η βιομηχανία της μόδας έχει πραγματοποιήσει μικρά, θετικά βήματα προς ένα πιο inclusive και diverse μέλλον, υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να γίνουν. Μέσω του Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge, επεκτείνουμε τη δέσμευσή μας για ένα μέλλον με ίση εκπροσώπηση κοινοτήτων και diversity, οδηγώντας τις αλλαγές που θέλουμε και πρέπει να δούμε», είπε ο CEO της Tommy Hilfiger, Martijn Hagman.

Τα βραβεία είναι όλα όσα χρειάζεται μια μικρή επιχείρηση για να αναπτύξει τις ιδέες της και να επεκτείνει τις δράσεις της:

» 200.000€ συνολικά σε όλους τους νικητές και επιπλέον 15.000€ για το βραβείο «Αγαπημένης Ψήφου Κοινού»
» Μία τήσια καθοδήγηση από την παγκόσμια ομάδα ειδικών της Tommy Hilfiger
» Μία θέση στο Πρόγραμμα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας (ISEP)
» Ένα ετήσιο INSEAD Mentorship

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο https://global.tommy.com/en_int/about-us-corporate-sustainability