Συνεχίζοντας την εστίαση του brand στη ψηφιακή καινοτομία και εξερευνώντας νέους καταναλωτικούς τρόπους, η TOMMY HILFIGER θα παρουσιάσει εικονικά τη συλλογή της για την Άνοιξη 2022 στην πρώτη Metaverse Εβδομάδα Μόδας.

Η Tommy Hilfiger είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή της στην Metaverse Εβδομάδα Μόδας που διοργανώνεται από την Decentraland, τον πρώτο εικονικό κόσμο που ανήκει στους χρήστες του, από τις 24 Μαρτίου έως τις 28 Μαρτίου 2022. Η TOMMY HILFIGER θα παρουσιάσει εικονικά τις συλλογές της για την Άνοιξη του 2022 και θα φιλοξενήσει μια ψηφιακή πλατφόρμα λιανικής όπου οι καταναλωτές θα μπορούν να αγοράσουν NFT για τα avatar τους ή να αγοράσουν φυσικά αντικείμενα μέσω του Metaverse. Αυτή η εικονική εμπειρία αγορών θα ζωντανέψει σε συνεργασία με το Boson Protocol – Το επίπεδο του διακανονισμού του εμπορίου για το Web3 επιτρέπει την απρόσκοπτη ανταλλαγή ψηφιακών στοιχείων για φυσικά προϊόντα, υπηρεσίες και εμπειρίες.

«Όταν ίδρυσα το ομώνυμο brand μου το 1985, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ερχόταν η εποχή που οι εβδομάδες μόδας θα πραγματοποιούνταν σε έναν τρισδιάστατο, πλήρως εικονικό κόσμο», είπε ο Tommy Hilfiger. «Καθώς εξερευνούμε περαιτέρω το metaverse και όλα όσα έχει να προσφέρει, εμπνέομαι από τη δύναμη της ψηφιακής τεχνολογίας και τις ευκαιρίες που παρουσιάζει για να ασχοληθώ με τις κοινότητες με συναρπαστικούς και αμέσους τρόπους».

Όπως και στις παραδοσιακές παγκόσμιες εβδομάδες μόδας, η Metaverse Εβδομάδα Μόδας έχει σκοπό να προσκαλέσει περισσότερα από 50 πολυτελή και ψηφιακά brands για να παρουσιάσουν νέες συλλογές και να φιλοξενήσουν παρουσιάσεις, συζητήσεις, συναυλίες, after party και κινηματογραφικά installations— έστω και εικονικά. Μια πολυτελής εμπορική περιοχή που ονομάζεται “Boson Portal – Fashion District” έχει σχεδιαστεί σαν την εμβληματική Avenue Montaigne του Παρισιού, όπου τα brands μπορούν ουσιαστικά να πουλήσουν τόσο ψηφιακά όσο και φυσικά αντικείμενα μέσω NFT.

Το κατάστημα TOMMY HILFIGER που βρίσκεται στο Boson Portal και στην αγορά του metaverse επιτρέπει στους χρήστες της Decentraland να αγοράζουν φυσικά αντικείμενα ως NFT τα όποια υποστηρίζονται από την τεχνολογία Boson Protocol. Ακόμα επιτρέπει στους θαυμαστές του brand να το γνωρίσουν μέσα από έναν νέο συναρπαστικό τρόπο, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι το κλασικό αμερικάνικο cool style είναι η καρδιά του DNA της TOMMY HILFIGER και παραμένει σταθερό και αμετάβλητο. Οι καταναλωτές μπορούν να τηλεμεταφέρουν το avatar τους στο εικονικό κατάστημα και να αγοράσουν μια επιλεγμένη limited-edition σειρά προϊόντων από τη συλλογή TOMMY HILFIGER Άνοιξη 2022. Οι επισκέπτες στη «βόλτα» τους θα συναντήσουν αιωρούμενα 3D renders με χαρακτηριστικά brand styles, όπως το ανδρικό varsity jacket, το γυναικείο πουκάμισο madras και ένα unisex hoodie με το εμβληματικό λογότυπο της TOMMY HILFIGER. Τα είδη μπορούν να αγοραστούν ως NFT, τα οποία μπορούν όμως να εξαργυρωθούν ως φυσικά προϊόντα που θα παραδίδονται απευθείας στην πόρτα των πελατών. Τα TOMMY HILFIGER Decentraland Wearables θα μπορούν επίσης να αγοραστούν και στο κατάστημα μέσω της Decentraland.

Η συμμετοχή της TOMMY HILFIGER στην Metaverse Εβδομάδα Μόδας της Decentraland ενισχύει τη δέσμευσή της να παραμείνει μέσα στον παλμό της καινοτομίας. Ακολουθεί καινοτομίες όπως η κυκλοφορία του «Tommy Island» το 2020 στο Animal Crossing, μια στρατηγική συνεργασία με τη Roblox το 2021 και την κυκλοφορία του Team Tommy το 2022, μια πρωτοβουλία του brand για την αναγνώριση της κοινότητας του κόσμου του gaming. Με βάση αυτά, το brand θα συνεχίσει να παρέχει απροσδόκητες εμπειρίες που θα προσελκύουν τους θαυμαστές του τόσο στον φυσικό όσο και στον ψηφιακό κόσμο, ενώ θα συνεχίσει να εξερευνά νέους τρόπους για να μοιραστεί την all-American