Ένας από τους πιο δυνατούς ανθρώπους του Hollywood, o Χάρβεϊ Γουάινστιν, έχει γίνει πρωτοσέλιδο τα τελευταία χρόνια, λόγω των κατηγοριών σε βάρος του για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση από δεκάδες γυναίκες. Στις πολυάριθμες δίκες της υπόθεσής του, ξεπρόβαλε ως στοιχείο ένα «περίεργο» e-mail του από το 2005 που αφορά την Τζένιφερ Άνιστον. 

Στο εν λόγω ηλεκτρονικό μήνυμα ο παραγωγός και ιδιοκτήτης της – πτωχευμένης πλέον – Miramax έγραφε: “Jen Aniston should be killed“. Δηλαδή: «Η Τζένιφερ Άνιστον πρέπει να πεθάνει».

«Η Τζένιφερ Άνιστον πρέπει να πεθάνει» ήταν η απάντηση του Χάρβεϊ Γουάινστιν

Η απάντηση αυτή έγινε σε σειρά από e-mail που αντάλλαξε ο παραγωγός με μία συνεργάτιδά του, η οποία τον ενημέρωνε για ένα άρθρο που ετοίμαζε κάποια δημοσιογράφος για το ποιόν του. Οι λόγοι που απάντησε με αυτόν τον τρόπο ο Χάρβεϊ Γουάινστιν δεν έγιναν γνωστοί. Το όνομα της Τζένιφερ δεν είχε αναφερθεί σε κανένα άλλο μήνυμα.

Η ίδια η Τζένιφερ Άνιστον, δεν έχει αναφερθεί στον Χάρβεϊ Γουάινστιν, πέρα από μία συνεντευξή της, μετά το κίνημα του #MeToo. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ο παραγωγός την είχε αναγκάσει να φορέσει ένα φόρεμα από την κολεξιόν της (πλέον πρώην) γυναίκας του, “Marchesa” και η ηθοποιός αρνήθηκε. Η άρνησή της την έφερε σε αντιπαράθεση με τον Χάρβεϊ. Εκείνη την εποχή, συνεργαζόντουσαν για την ταινία Derailed που πρωταγωνιστούσε η Τζένιφερ Άνιστον, σε παραγωγή του Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Πολλοί υπέθεσαν ότι ο παραγωγός είχε επιτεθεί σεξουαλικά και στην Τζεν. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Aniston, τον Steven Huvane, οι υποθέσεις περί σεξουαλικής επίθεσης δεν ήταν αληθείς. «Ποτέ δεν έφτασε αρκετά κοντά για να την αγγίξει. Ποτέ δεν υπήρξε μόνη μαζί του. Δεν έχουμε ιδέα για το email, δεν μας εστάλη, ούτε έχουμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο για αυτό».

Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν κρίθηκε ένοχος για τις κατηγορίες του βιασμού και της σεξουαλικής παρενόχλησης. Ως αποτέλεσμα, μαίνεται να καταδικαστεί σε 29 χρόνια φυλάκιση. Οι δικηγόροι του, επικαλούμενοι την κακή κατάσταση της υγείας του 67χρονου, ζητούν γύρω στα 5 χρόνια φυλάκισης, γεγονός που εξοργίζει τα θύματα και τους οικείους τους.

View this post on Instagram

El productor #HarveyWeinstein quería mandar matar a #JenniferAniston. A un día de salir la sentencia para el productor Weinsten acusado por agresión y violación , salieron a la luz varios documentos donde se muestra su culpabilidad . Lo que llamó la atención fue encontrar un mail en donde pedía de favor a varias personas importantes de cargos políticos o empresas que lo ayudarán a matar a la actriz Jennifer Aniston. Ya que ella fue una de las personas que acusó de acoso , en varias ocasiones Harvey Weinstein le tocó el trasero durante algunos eventos , además de siempre ver su escote . El productor de 67 años está a nada de recibir su sentencia , la cual puede ir de 5 a 25 años de carcel.

A post shared by Así Soy Tv (@asisoytv) on