Στην επετειακή Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε για τα 10 χρόνια του Spetsathlon, την Τετάρτη 10 Απριλίου, η Vichy ανακοίνωσε τη συνεργασία της ως Sun Care Partner στις αθλητικές διοργανώσεις Spetsathlon & Spetses Mini Marathon.

Το Spetsathlon είναι η πρώτη διοργάνωση που συνέβαλε στην προβολή και εξάπλωση του ερασιτεχνικού τριάθλου στη χώρα, ανοίγοντας το δρόμο της συμμετοχής και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη χιλιάδων αθλητών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η κυρία Ελένη Λεκκού, Brand Manager της Vichy, παρέλαβε κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου το τιμητικό αναμνηστικό για την πολυετή στήριξη της L’Oreal Hellas στις διοργανώσεις, ενώ παράλληλα έκανε μία σύντομη δήλωση, για να σηματοδοτήσει την έναρξη της σπουδαίας συνεργασίας : «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την συνεργασία της Vichy με το Spetchatlon και το Spestes Mini Marathon. Τα δερματολογικά προϊόντα Vichy προάγουν και προστατεύουν την υγεία όπως κάνουν και οι αθλητές αυτών των σπουδαίων αθλητικών οργανώσεων. Χαιρόμαστε που τους εξασφαλίζουμε την προστασία τους από τον ήλιο με τα αντιηλιακά προσώπου και σώματος Capital Soleil, που είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους. Η υγεία είναι πολύτιμη.  Ξεκινήστε από την επιδερμίδα σας λέμε στη Vichy και σήμερα το moto αυτό το επεκτείνουμε και στον αθλητισμό.»

Η μάρκα Vichy, θα φροντίσει για την αντηλιακή προστασία των συμμετεχόντων, υποστηρίζοντας πως η καθημερινή φωτοπροστασία είναι απαραίτητη για τη διατήρηση μίας υγιούς επιδερμίδας. Η σειρά CAPITAL SOLEIL UV-DAILY περιέχει μοναδικά εμπλουτισμένη σύνθεση με δερματολογικά συστατικά, πολύ υψηλή προστασία από τον ήλιο και εξαιρετικά λεπτόρρευστη υφή ανθεκτική στο νερό και τον ιδρώτα αποτελώντας τον τέλειο σύμμαχο καθημερινής φωτοπροστασίας ακόμα και στην προπόνηση.

Η Μαρίνα Κουταρέλλη, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetsathlon & Spetses Mini Marathon, ανέφερε: «Το Spetsathlon φέτος κλείνει τα 10 του χρόνια και μαζί του γιορτάζουμε όλες τις ξεχωριστές στιγμές και τις δυνατές συγκινήσεις που ζήσαμε στη διάρκεια των χρόνων αυτών. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη νέα μας συνεργασία με τη Vichy και την καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά!».

Η ομάδα της Vichy ανανέωσε το ραντεβού της για τις 17-19 Μαΐου στις Σπέτσες, όπου θα διεξαχθεί το 10ο επετειακό Spetsathlon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.