Για την Παγκόσμια Ημέρας της Γης, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 22 Απριλίου, η Βίκος Α.Ε. προσφέρει 1.000 καρποφόρα δέντρα στις κοινότητες Κοτσικιάς και Ροβιών στη Βόρεια Εύβοια, για δεύτερη συνεχή χρονιά.
Δύο χρόνια μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2021, η εταιρεία Βίκος στηρίζει τη Βόρεια Εύβοια, με μία σημαντική πρωτοβουλία, σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό περιβαλλοντικό οργανισμό we4all.
Ανάμεσα στα δέντρα που φυτεύτηκαν ήταν και αγροτικά φυτά, ελαιόδεντρα, αμυγδαλιές, αμπέλια, με σκοπό να αποκατασταθούν τόσο το πράσινο της φύσης, όσο και μέρος της βιοποριστικής παραγωγής και του εισοδήματος που έχασαν οι κάτοικοι στις πυρκαγιές. Η εθελοντική αυτή κίνηση αποτελεί μία νότα αισιοδοξίας για το μέλλον των επόμενων γενεών.
Με κεντρικό μήνυμα «Ο Βοίκος της Ζωής μας» και στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών της δράσεων, η εταιρεία Βίκος έχει δενδροφυτεύσει πάνω από 10.000 δέντρα σε ολόκληρη την Ελλάδα, διατηρώντας ένα σημαντικό ιστορικό που χρονολογείται από το 1996.

Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα και αγαπώ καθετί καινούργιο! Παρόλο που ξεκίνησα με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, το πάθος μου για τη γραφή με οδήγησε στη Δημοσιογραφία, όπου ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου στο ΕΚΠΑ. Πάντα με γοήτευε ο κόσμος του lifestyle, της μόδας, της ομορφιάς και της διακόσμησης (ζυγός που θέλει αρμονία), και τώρα έχω τη χαρά να μοιράζομαι τις δικές μου ιδέες και σκέψεις μαζί σου. Είσαι έτοιμη για αυτό το ταξίδι;



