Μαζί με περισσότερους από 15.000 δρομείς, η ΖeniΘ, ένας από τους πρώτους παρόχους ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, γιόρτασε τον 10o Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, προσκαλώντας τους συμμετέχοντες να τρέξουν με όλη τους την ενέργεια στη νυχτερινή Θεσσαλονίκη. Με πολλαπλές δραστηριότητες που ανέβασαν τον παλμό του κοινού και την ενέργεια στα ύψη, η ΖeniΘ χάρισε μοναδικές στιγμές διασκέδασης και αθλητισμού, σε δρομείς και κοινό.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της εταιρείας, στο χωριό των Χορηγών, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα ακόμα ολοκαίνουριο ενεργειακό σπίτι και επιπλέον πολλά πλούσια δώρα, λαμβάνοντας μέρος στο Home Sweet Home, τον μεγαλύτερο διαγωνισμό που έχει γίνει ποτέ στον ελληνικό ενεργειακό κλάδο!

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Εμπορικός Διευθυντής της ZeniΘ, δήλωσε:

«Σε μια δύσκολη εποχή, που όλοι δοκιμαζόμαστε καθημερινά, ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ αποτελεί μια μεγάλη γιορτή για την πόλη μας, όπου ο κόσμος είχε την ευκαιρία να γεμίσει ενέργεια και ελπίδα για το μέλλον. Η ZeniΘ, η εταιρεία που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και δίνει ενέργεια σε εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά της πόλης, με ρεύμα και φυσικό αέριο, δεν θα μπορούσε να μη δώσει όλη της την ενέργεια σε αυτή τη γιορτή».

Παρακολουθείστε το απολογιστικό βίντεο:https://www.youtube.com/watch?v=RnrLWDsTn64

 

#ZeniΘ #KoryfaiaEnergeia #KoryfaiaOmada