Ο Ιάπωνας Toco-san ξόδεψε 12.500 λίρες για να μεταμορφωθεί σε σκύλο, πραγματοποιώντας ένα παιδικό του όνειρο. Επέλεξε μια εκπληκτικά ρεαλιστική στολή Border Collie από την ιαπωνική εταιρεία Zeppet, η οποία εξειδικεύεται στη δημιουργία γλυπτών και μοντέλων για ταινίες. Φορώντας τη στολή, ο Toco-san ζει σαν σκύλος: περπατάει στα τέσσερα, γαβγίζει και κοιμάται σε κλουβί. Αρχικά περιοριζόταν στο σπίτι του, αλλά τελικά αποφάσισε να βγει και στον έξω κόσμο.

Ο Toco-san μοιράζεται συχνά βίντεο από την καθημερινότητά του ως σκύλος στο YouTube, όπου εξηγεί ότι επέλεξε τη στολή του Border Collie επειδή είναι η αγαπημένη του ράτσα και δείχνει πολύ ρεαλιστική. Σε συνέντευξή του στο ιαπωνικό ειδησεογραφικό πρακτορείο WanQol, αποκάλυψε ότι έχει στο μυαλό του άλλα τέσσερα ζώα στα οποία θα ήθελε να μεταμορφωθεί. Παρόλο που δεν είναι σίγουρος ότι θα μπορούσε να τα αποδώσει εξίσου καλά με το Border Collie, αναφέρει πως μπορεί να προσπαθήσει να γίνει άλλος σκύλος, ή ακόμη και πάντα ή αρκούδα. Επιπλέον, του φαίνεται καλή ιδέα να μεταμορφωθεί σε αλεπού ή γάτα, αλλά αναγνωρίζει ότι αυτά τα ζώα είναι πολύ μικρά για να το πετύχει ένας άνθρωπος. Ωστόσο, ο Toco-san επιθυμεί να πραγματοποιήσει το όνειρό του να γίνει άλλο ζώο στο μέλλον.

Η ιστορία του Toco-san είναι ένα παράδειγμα του πώς κάποιος μπορεί να ακολουθήσει ένα φαινομενικά παράξενο όνειρο με αποφασιστικότητα και δημιουργικότητα. Η εταιρεία Zeppet κατάφερε να του προσφέρει ένα κοστούμι που εκπλήρωσε την επιθυμία του να ζήσει ως σκύλος, προσφέροντάς του την ευκαιρία να βιώσει μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα. Μελλοντικά, είναι αποφασισμένος να εξερευνήσει κι άλλες μεταμορφώσεις, παραμένοντας αφοσιωμένος στην ιδέα του να ζήσει ως διάφορα ζώα, παρά τα πρακτικά εμπόδια που μπορεί να συναντήσει.

Διάβασε επίσης:

Ένα ρακούν που συμπεριφέρεται σαν σκύλος