Μία γνωστή influencer, η Natalia Taylor, έκανε την μεγαλύτερη πλάκα στους 322 χιλιάδες ακόλουθούς της. Για μέρες έκανε δημοσιεύσεις που έμοιαζαν να είναι από το εξωτικό Μπαλί, ενώ στην πραγματικότητα ήταν στο κοντινότερο της ΙΚΕΑ.

Με έξυπνες πόζες, outfit που θα φόραγε στις διακοπές και μία βόλτα στα δωμάτια της μεγάλης αλυσίδας επίπλων, τους έπεισε όλους πως πράγματι βρίσκεται στο Μπαλί. Κανείς δεν κατάλαβε τίποτα!

Για μία εβδομάδα ανέβαζε φωτογραφίες σαν να ήταν στο Μπαλί, ενώ ήταν στο ΙΚΕΑ

Μάλιστα, ανέβαζε και instastories από διάφορα σημεία, όπως το αεροδρόμιο, τα οποία είτε είχε βρει στο ίντερνετ είτε της τα είχαν στείλει φίλοι της που είχαν όντως πάει στο Μπαλί κάποια στιγμή.

Εδώ και χρόνια έχει αρχίσει να απομυθοποιείται η ζωή που παρουσιάζουν διάφοροι στο instagram. Εξωτερικοί προορισμοί μέσα στην πολυτέλεια, «θεϊκά» κορμιά, ιδανικός τρόπος ζωής, πανέμορφοι άνθρωποι, χαρούμενες ζωές. Τι συμβαίνει, όμως, πραγματικά όταν «σβήνουν» οι κάμερες;

Αντί για ακριβό ξενοδοχείο του Μπαλί, στην πραγματικότητα ποζάρει σε ένα από τα μπάνια του ΙΚΕΑ. 

Σαμπάνια στο Μπαλί; Η απλά …ένα υπνοδωμάτιο του ΙΚΕΑ;

View this post on Instagram

Tea isn’t the only thing I drink.. 😉🥂

A post shared by Natalia Taylor (@natalia__taylor) on

Λίγες μέρες αργότερα, η Νατάλια μοιράστηκε την φάρσα της με τους φαν της. Μάλιστα, έφτιαξε και βίντεο όπου εξηγεί πως το έκανε.

Μάλιστα, είπε στην φωτογράφο της να μην «σβήσει» στο editing κάποια ταμπελάκια με τις τιμές που φαινόντουσαν στις φωτογραφίες, για να δει πόσοι θα το καταλάβουν.

Δείτε το βίντεο από τον προσωπικό λογαριασμό της στο youtube παρακάτω: