Στο Al Condominio, ένα εστιατόριο στη Βερόνα στην Ιταλία, οι πελάτες έχουν μια μοναδική ευκαιρία: μπορούν να πάρουν ένα δωρεάν μπουκάλι κρασί απλά εγκαταλείποντας τα τηλέφωνά τους ενώ τρώνε. Ο ιδιοκτήτης, Angelo Lella, ο οποίος ξεκίνησε το εστιατόριο τον Μάρτιο, στοχεύει να δημιουργήσει μια μοναδική γευστική εμπειρία ενθαρρύνοντας τους θαμώνες να αποσυνδεθούν από τα κινητά τους.

Κατά την άφιξη, οι επισκέπτες που επιλέγουν να συμμετάσχουν σε αυτήν την προσφορά παραδίδουν τα τηλέφωνά τους, τα οποία είναι αποθηκευμένα με ασφάλεια στην είσοδο. Σε αντάλλαγμα, κατά τη διάρκεια του γεύματός τους, δείχνουν ένα κλειδί στον σερβιτόρο και λαμβάνουν ένα δωρεάν μπουκάλι κρασί, επιλέγοντας ανάμεσα σε επιλογές όπως το Prosecco ή το ροζέ.

Αυτή η πρωτοβουλία έτυχε θετικής υποδοχής, με τον Angelo να σημειώνει ότι περίπου το 90% των πελατών συμμετέχει. Παρατηρεί ότι οι επισκέπτες απολαμβάνουν την αλληλεπίδραση πρόσωπο με πρόσωπο περισσότερο από το να περνούν χρόνο στα τηλέφωνά τους. Στο τέλος της επίσκεψής τους, οι πελάτες παίρνουν τα τηλέφωνά τους. Αυτή η προσέγγιση προωθεί πιο άμεσες κοινωνικές αλληλεπιδράσεις, κάνοντας τα γεύματα στο Al Condominio ξεχωριστά φέρνοντας τους ανθρώπους πιο κοντά για καλό φαγητό και κρασί.