Αυτά που διαβάσαμε από τον Αlexander Siddig για την σειρά του Game of Thrones, σίγουρα δεν τα περιμέναμε μιας και η σειρά έχει τεράστια επιτυχία και οποιοσδήποτε θα ήθελε να δουλέψει σε αυτή την παραγωγή. Ακόμα κι ως κομπάρσος. Αυτή την άποψη φαίνεται ότι δεν εστερνίζεται ο ηθοποιός που υποδήθηκε τον Doran Martell και που στην 6η σεζόν του κουνήσαμε λευκό μαντήλι μιας και ήταν ένας απ’τους πολλούς που πεθαίνουν.

Στην τελευταία του συνέντευξη μίλησε με παράπονο για την σειρά, δηλώνοντας:

doran

«Δεν βγάζεις περισσότερα αν παίζεις στο Game of Thrones σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη σειρά γιατί βασικά (οι παραγωγοί) δεν αισθάνονται υποχρεωμένοι να πληρώσουν κανέναν. Είναι το Game of Thrones, δεν είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν κανέναν«, πρόσθεσε με φανερή ειρωνία.

Ο Alexander αποκάλυψε ότι υψηλά ποσά παίρνουν μόνο οι βασικοί πρωταγωνιστές, ενώ όλοι οι υπόλοιποι δέχονται κάτι ψίχουλα. Να σημειωθεί επιπλέον, ότι το παράπονο του δεν είναι μόνο για τα χρήματα που πήρε απ’το Game of Thrones αλλά ακόμα και για το συμβόλαιο του μιας και είχε υπογράψει για 4 επεισόδια και τελικά τον πέθαναν απ΄το πρώτο.

«Κανέναν ηθοποιό δεν συμφέρει να αποσχολείται σ’ ένα σόου σαν κι αυτό για πολύ καιρό γιατί το πρόγραμμά του είναι πάντα ένα χάος«, κατέληξε.