Άλλο ένα πλήγμα στον αληθινό έρωτα. Ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια (#couplegoals) η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez, με κοινή δήλωση και ανακοίνωση προχώρησαν προς την δημοσιοποίηση του χωρισμού τους, το πρωί της Πέμπτης (15/4).

Οι δύο τους ήταν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz και δεν πίστευε κανένας την είδηση περί χωρισμού που προκάλεσε… πανικό στα ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Η κοινή ανακοίνωση έγινε μέσω του αμερικάνικου περιοδικού ELLE και η μετάδοση της είδησης έγινε μέσα από την εκπομπή “The Today Show“.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: “Συνειδητοποιήσαμε ότι είναι καλύτερα να είμαστε φίλοι και προτιμούμε να παραμείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί και να στηρίζει ο ένας τον άλλο στις κοινές μας επαγγελματικές δραστηριότητες. Ευχόμαστε μόνο τα καλύτερα ο ένας για τον άλλο και για τα παιδιά του καθενός“.

Μάλιστα, όλοι θυμόμαστε το στιγμιότυπο από την εκπομπή του Jimmy Fallon, που παίχτηκε ένα κλιπ του Rodriguez από το 1998 όπου τον ρωτούν: «με ποια σταρ θα ονειρευόσουν να γίνεις ζευγάρι;» Και εκείνος απαντάει «με την Jennifer Lopez». Είχε αναφέρει τότε ειρωνικά ότι του πήρε μόλις 20 χρόνια να την προσεγγίσει αλλά τελικά το έκανε.