9 Φεβρουαρίου 2023, 10:00-16:00

Το skywalker.gr, στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το Έργον», διοργανώνει το #JobDay Προσφύγων, μια εκδήλωση για υποψηφίους που ανήκουν στην ευαίσθητη ομάδα των προσφύγων και επιθυμούν να ενταχθούν στην αγορά εργασίας.

Με βασικό μήνυμα το Its On, θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου και οι ώρες και για τις δύο πόλεις είναι 10:00-16:00. Η δράση της Αθήνας θα λάβει χώρα στο Wyndham Grand Athens, ενώ αυτή της Θεσσαλονίκης στην Αποθήκη Γ’, Προβλήτα Α’ στο Λιμάνι.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Σκοπός του #JobDay Προσφύγων, που πραγματοποιείται  για τρίτη φορά στην Αθήνα και για δεύτερη στη Θεσσαλονίκη, είναι η στήριξη του προσφυγικού πληθυσμού και η παροχή ευκαιρίας να διεκδικήσουν την ένταξή τους στο εργασιακό οικοσύστημα.

Tο #JobDay Προσφύγων, το οποίο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αποτελεί μια δράση που απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους της συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας οι οποίοι αναζητούν εργασία σε μια χώρα λίγο ως πολύ άγνωστη σε αυτούς.

Μέσω αυτής της βιωματικής δράσης οι επισκέπτες του #JobDay Προσφύγων θα έχουν τη δυνατότητα:

  • Να συναντήσουν εκπροσώπους εταιριών από διάφορους κλάδους που αναζητούν προσωπικό.
  • Να συμμετάσχουν σε συνεντεύξεις.
  • Να ανταλλάξουν ιδέες, σκέψεις και γνώσεις μεταξύ τους για την εύρεση εργασίας στην Ελλάδα.
  • Να  συζητήσουν με εξειδικευμένους συμβούλους για εργασιακά ζητήματα.

Όσοι επιθυμούν να επισκεφθούν το #JobDay Προσφύγων μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο https://jobdays.gr/jobday-prosfigon-2023 και να ανεβάσουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην αντίστοιχη φόρμα.

Η διοργάνωση του #JobDay Προσφύγων πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:

Υπό την αιγίδα: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Φιλοξενία εκδήλωσης: WYNDHAM GRAND ATHENS, ΑΠΟΘΗΚΗ Γ’ (ΟΛΘ)

Υποστηρικτές: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ & ΑΣΥΛΟΥ, HELLENIC INTEGRATION SUPPORT FOR BENEFICIARIES OF INTERNATIONAL PROTECTION AND TEMPORARY PROTECTION (HELIOS), ΔΙΕΘNHΣ ΟΡΓΑΝΙΣMΌΣ ΜΕΤΑΝAΣΤΕΥΣΗΣ (ΔΟΜ)
Food & drink partner: ΕΨΑ, MCDONALD’S, ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Παράλληλες δράσεις: ΔΙΕΘNHΣ ΟΡΓΑΝΙΣMΌΣ ΜΕΤΑΝAΣΤΕΥΣΗΣ (ΔΟΜ)
Χορηγοί επικοινωνίας: STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, TVSTAR.GR, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, E-DAILY, E-RADIO, VORIA.GR, READER, ENALLAKTIKOS.GR, TRAVEL DAILY NEWS.GR, NEOPOLIS, STARTUP.GR, STARTUPPER, EMEA.GR, BUSINESS NEWS.GR, TOURMARKET, SIGMA MEDIA GROUP, GREEK HOTELIER NEWS, TOURISM TODAY.GR, ECOZEN.GR, VWOMAN, PINK.GR, IΠΟΡΤΑ, FLOW MAGAZINE, THAT’S LIFE, HELLENIC MEDIA GROUP, CSRNEWS.GR, LET IT BE.GR, EXPOS GREECE,  MONEYVIEW, CULPANEWS, BULLMP.COM, STENT, SETTLE.GR, STENTORAS.GR