Το κορεάτικο δράμα Squid Game πλέον αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες σειρές στο Netflix και όχι άδικα. Οι καλογραμμένοι χαρακτήρες, το πρωτότυπο σενάριο και οι ανατριχιαστικές σκηνές έχουν φέρει τη σειρά πρώτη στις προτιμήσεις του κοινού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πρόκειται για μια σειρά που εστιάζει σε ένα “απελπισμένο”, εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων, group ατόμων στη Νότια Κορέα. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι είναι είτε φτωχοί άνθρωποι είτε έχουν χρεοκοπήσει. Μέσω του παιχνιδιού έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν και να σώσουν τη ζωή τους, λαμβάνοντας 45 δισεκατομμύρια Γουόν. Αρχικά, ξεγελάστηκαν να συμμετέχουν σε ένα τουρνουά παιδικών παιχνιδιών. Το έπαθλο του νικητή είναι παραπάνω από δελεαστικό. Τα παιχνίδια και το έπαθλο που τα συνοδεύει ίσως αποτελούν τη μόνη ευκαιρία να επιβιώσει κάποιος από τη φτώχεια. Οι πιθανότητες όμως επιβίωσης δεν είναι και πολλές.

Είναι περιττό να πούμε ότι οι πρωταγωνιστές έχουν γίνει εξαιρετικά διάσημοι. Ειδικά η ηθοποιός Jung Ho-yeon, που ενσαρκώνει το ρόλο της Kang Sq-byeok στο Squid Game έχει δει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τη φήμη της να εκτοξεύεται.

13 εκατ. ακόλουθοι στο Instagram

Πρόσφατα η Jung Ho-yeon έγινε η ηθοποιός με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram, καθώς πλέον οι followers άγγιξαν τα 13.2 εκατ. αφήνοντας πίσω τις Lee Sung-kyung και Song Hye-kyo. Πριν από το Squid Game, η Ho-yeon είχε περίπου 400 χιλιάδες ακόλουθους.

Δείτε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης:

Έτοιμοι για 2ο παιδί δηλώνουν η Katy Perry και ο Orlando Bloom