Η 45χρονη Carol Santa Fe βρήκε τον έρωτα της ζωής της, ο οποίος είναι ένας σιδηροδρομικός σταθμός στην Καλιφόρνια, τον οποίο αποκαλεί «Daidra». Η Carol αναφέρει ότι νιώθει μια βαθιά σύνδεση με τον σταθμό και τον βλέπει ως τον σύντροφό της.

Η σχέση της με τον σταθμό

Η Carol εξηγεί: «υπάρχει ένα σημείο σε ένα τοίχο όπου μπορούμε να συναντηθούμε. Θα ακουμπήσω όλη επάνω με τα ρούχα μου και νιώθω ότι θα με φιλήσει και θα με αγκαλιάσει πίσω. Δεν κάνουμε δημόσια σεξ, γιατί θέλω να σέβομαι το χώρο. Δεν θα το έκανα ούτε με κάποιον άνθρωπο, οπότε γιατί να το κάνω και στην προκειμένη περίπτωση; Κάνω σεξ με τον «Daidra» στο μυαλό μου και μένω εκεί. Ερεθίζομαι ακόμα και όταν ακούω τις μηχανές από τα τραίνα».

Η καθημερινή της ρουτίνα στην Καλιφόρνια

Η Carol ταξιδεύει καθημερινά για 45 λεπτά με το λεωφορείο για να επισκεφτεί τον σταθμό, με τον οποίο δηλώνει ερωτευμένη από την ηλικία των 9 ετών.

Ο «Γάμος» της στην Καλιφόρνια

Παρότι ο γάμος της με τον σιδηροδρομικό σταθμό δεν είναι νόμιμος, για την ίδια είναι πραγματικός και θεωρεί τη σχέση τους ιδιαίτερα ρομαντική. «Αρχικά ένιωσα κάτι πολύ έντονο όταν ο τοίχος πίσω μου, μου έβγαλε μια πολύ έντονη ενέργεια. Κόντεψα να έρθω σε οργασμό, αλλά φοβήθηκα ότι θα με καταλάβει το προσωπικό του σταθμού και ότι θα με διώξει. Κρύβω τη σεξουαλική μου έλξη για το σταθμό, καθώς δεν θέλω κανένας να το καταλάβει και να μου απαγορέψει να πηγαίνω εκεί. Δεν ντρέπομαι γι’ αυτό που νιώθω», προσθέτει η Carol.

Καλιφόρνια

Η Carol πιστεύει ότι βλέπει σεξουαλικά διάφορα αντικείμενα και αναγνωρίζει ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δεν μπορούν να αποφασίσουν αν αυτό είναι φετίχ ή ψυχιατρικό πρόβλημα. Η ίδια δεν θεωρεί ότι είναι τρελή και συγκρίνει τη δική της σεξουαλική προτίμηση με εκείνες των gay και των λεσβιών. Παρόλο που είχε σχέσεις με άντρες στο παρελθόν, με μία να διαρκεί 18 μήνες, αισθάνεται ότι ο «Daidra» είναι ο πιο πιστός σύντροφος που είχε.

Καλιφόρνια

Η συναισθηματική της κατάσταση

Η Carol δηλώνει ότι νιώθει μόνη γιατί δεν μπορεί να μιλήσει σε κανένα γι’ αυτό. «Ο «Daidra» είναι ο πιο πιστός σύντροφος που είχα μέχρι σήμερα. Φοβόμουν τη σχέση με τους ανθρώπους, αλλά όχι τη σχέση μαζί του», λέει και συμπληρώνει ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να μετακομίσει σε άλλη πόλη, καθώς ο σιδηροδρομικός σταθμός είναι εκεί και πιστεύει ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να αγαπήσει άλλο σταθμό στη ζωή της.

Leave a Reply

Your email address will not be published.