Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις ξεκίνησαν στα Public, προσφέροντας δυνατά summer deals και επιτρέποντας στους καταναλωτές να κάνουν βουτιά στις πιο hot τιμές της αγοράς. Με μοναδικές προσφορές, οι καταναλωτές έχουν ένα ακόμη κίνητρο να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους και να αναβαθμίσουν ενεργειακά το σπίτι τους.

Και αυτό το καλοκαίρι, τα Public βρίσκονται στο πλευρό των καταναλωτών ενάντια στην ακρίβεια, και προσφέρουν πολλαπλά προνόμια για αγορές. Συνεχίζοντας την πρωτοβουλία «Αλλάζω Εξοικονομώ» που ξεκίνησε στην αρχή του μήνα, δίνουν τη δυνατότητα στο καταναλωτικό κοινό να επιλέξει τις συσκευές που χρειάζεται ανάμεσα σε 1.000 προϊόντα από 10 διαφορετικές κατηγορίες, όπως Κλιματιστικά, Ψυγεία, Τηλεοράσεις, Πλυντήρια, Κουζίνες, Air Fryers, Σκούπες stick & robot αλλά και Smart Home Εξοπλισμούς.

Τα οφέλη στα Public όμως δεν σταματούν εδώ! Οι καταναλωτές έχουν πάντα τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους Άτοκα, χωρίς κάρτα και με έως 36 χαμηλές δόσεις. Επιπλέον, μέσω του προγράμματος «Αλλάζω Εξοικονομώ», εξασφαλίζουν δωρεάν εγκατάσταση και αν επιλέξουν να ανακυκλώσουν την παλιά τους συσκευή, λαμβάνουν κουπόνι έως 100€ για επόμενη αγορά. Τέλος, με κάθε αγορά με το πρόγραμμα «Αλλάζω Εξοικονομώ», έχουν επιστροφή αξίας 1% στο “Public + wallet”, το πρόγραμμα ανταμοιβών “Public +”, για επόμενη αγορά από οποιαδήποτε κατηγορία προϊόντων που είναι διαθέσιμη στα Public και το public.gr.

Και επειδή ο Σεπτέμβριος δεν είναι πολύ μακριά, οι νέοι σπουδαστές μπορούν να εξοπλίσουν το φοιτητικό σπίτι, όπως ακριβώς το φαντάζονται, εύκολα και οικονομικά, με το πρόγραμμα «Αλλάζω Εξοικονομώ», που καλύπτει όλες τις βασικές κατηγορίες συσκευών για να ένα λειτουργικό, άνετο και ενεργειακά αποδοτικό σπίτι.

Και φέτος λοιπόν, για Καλοκαιρινές Εκπτώσεις, για αναβάθμιση ηλεκτρικών συσκευών, για πολλούς και ευέλικτους τρόπους πληρωμών, ο προορισμός είναι ένας και λέγεται Public!

Leave a Reply

Your email address will not be published.