Επιτέλους, ήρθε η άδεια! Τα εισιτήρια εκτυπώθηκαν, ο ενθουσιασμός έχει φτάσει στα ύψη και το πορτ-παγκάζ περιμένει να το φορτώσουμε με τα must haves των διακοπών. Που θα τα βρούμε; Σε ένα κατάστημα Public και στο public.gr, φυσικά! Πάμε να δούμε όλα τα είδη και αξεσουάρ που δεν γίνεται να λείπουν από την βαλίτσα των διακοπών και υπόσχονται να τις κάνουν ακόμα καλύτερες.

Πώς θέλουμε να μας βρει αυτό το καλοκαίρι; Πάνω σε ένα σωσίβιο ανανά εννοείται. Περάσαμε πολλά, ζήσαμε έναν δύσκολο χειμώνα. Μας αξίζουν μερικές στιγμές χαλάρωσης, με ένα κοκτέιλ στο χέρι να φωτογραφιζόμαστε πάνω στο φουσκωτό φλαμίνγκο μας. Είναι τόσο μεγάλο που χωράμε και άλλοι, για να βγάλουμε και group selfie.

Διακοπές σε ελληνικό νησί χωρίς ρακέτες γίνονται; Δεν γίνονται! Γι΄αυτό, η αδιάβροχη και ανθεκτική τσάντα πλάτης Terra Nation σε καλοκαιρινό χρωματάκι, είναι η ιδανική για να τις μεταφέρουμε. Ταυτόχρονα, χωράει και ό,τι άλλο θα χρειαστούμε στην παραλία, όπως πετσέτα, μπουκάλι θερμός για παγωμένο νερό όσες ώρες και εάν περάσουν στην ερημική παραλιά και full face μάσκα θαλάσσης ώστε να εξερευνήσουμε τον βυθό

Εάν είστε περισσότερο φίλοι του βόλεϊ στην παραλία, βρήκαμε το τέλειο φουσκωτό Volley-Ball Set. Εύκολο στην μεταφορά, θα είναι το ιδιωτικό σας «γήπεδο» όπου και να είστε. Κάπως έτσι, θα γίνουν οι διακοπές σας ένα συνεχόμενο διασκεδαστικό ντέρμπι!

Στη σημερινή tech εποχή ομως, ακόμη και οι διακοπές… θέλουν τα gadget τους. Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί το φορητό ηχείο, για το soundtrack των διακοπών σας. Μπορείτε πολύ άνετα να το συνδέσετε με bluetooth από το κινητό και να μοιραστείτε τις ψαγμένες playlists σας. Αυτό το καλοκαίρι, τα χρέη του DJ τα αναλαμβάνετε εσείς!

Για την αποφυγή απροόπτων στην παραλία, αναγκαία είναι και μία αδιάβροχη θήκη κινητού. Έτσι, δεν θα ανησυχούμε για άμμο, λάδι και φυσικά νερό που μπορεί να βλάψουν σημαντικά την συσκευή μας και να τις προκαλέσουν κάποια βλάβη. Αν και τα περισσότερα κινητά σήμερα έχουν αντοχή σε σκόνη και νερό, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να βλάψουν την υγεία της συσκευής μας. Συν ότι, δεν επιτρέπεται να τα φορτίζουμε μέχρι να στεγνώσει εντελώς η θύρα φόρτισης. Έτσι, για instagram stories κάτω από το νερό χωρίς φόβο και άγχος, μία διάφανη αδιάβροχη θήκη είναι must.

Σε περίπτωση βέβαια που αργεί ακόμη η άδεια… Κανένα πρόβλημα, θα φέρουμε τις διακοπές στο σπίτι! Αρκεί μία φουσκωτή πισίνα. Μπορούμε να την φουσκώσουμε στην βεράντα ή την ταράτσα. Λίγο λάδι, ένα δροσερό κοκτέιλ, μαγιό, γυαλιά ηλίου και κάπως έτσι θα ξεγελάσουμε τον εαυτό μας ότι είμαστε σε κάποιο εξωτικό νησί. Επίσης, για το φουλ σκηνικό διακοπών, δεν γίνεται να λείπει μία αιώρα. Το τέλειο spot χαλάρωσης μετά την δουλειά. Αράξτε το απογευματάκι μετά το γραφείο και δείτε τον ήλιο να εξαφανίζεται στον ορίζονται. Τι καλύτερο; Την χαλάρωσή σας μπορεί να διακόψει μόνο ένα πράγμα, τα παιδιά με τα νέα τους νεροπίστολα, με τα οποία δεν έχουν σταματήσει να παίζουν. για να το ζήσετε σαν μικρά παιδιά. Πάρτε το δικό σας και κυνηγήστε τα, για να πάρετε εκδίκηση!

Γίνεται να λείπει κάτι από όλα αυτά από την καλοκαιρινή μας wish list; Όχι, βέβαια! Γι’ αυτό, ξεκινάμε την διακοπές μας από ένα κατάστημα Public ή στο public.gr, ώστε να βρούμε όλα τα απαραίτητα για το καλοκαίρι 2021!