Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να υποδεχτείς τον Μάη με ένα στεφάνι από λουλούδια στα μαλλιά σου. Η άνοιξη μπήκε για τα καλά και μια εξόρμηση στην φύση την Πρωτομαγιά θα σας ανανεώσει και θα σας ηρεμήσει από τo stress και την έντονη καθημερινότητα. Το έθιμο αυτής της μέρας, δεν είναι άλλο από το να μαζέψουμε λουλούδια για να φτιάξουμε στεφάνι!

Τι χρειάζεσαι όμως για να φτιάξεις το πιο ανοιξιάτικο στεφάνι για τα μαλλιά εκτός από τα αγαπημένα σου λουλούδια;

  • 1-2 κλωναράκια
  • Ψαλίδι
  • Σιλικόνη ή κόλλα
  • Χρωματιστή ταινία

Τα βήματα για να ολοκληρώσετε το στεφάνι είναι:

Τυλίξτε το κοτσάνι γύρω από το κεφάλι για να μετρήσετε την περίμετρο και ενώστε τις άκρες με την ταινία. Ξεκίνα να κολλάς τα λουλούδια που θές, πρόσεχε να μην είναι πολύ μακριά το ένα από το άλλο για να μην έχει κενά. Επιπλέον, σου προτείνουμε να επιλέξεις διάφορα μεγέθη για να φαίνεται πιο πλούσιο το στεφάνι σου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μπορείτε να επιλέξετε διάφορα χρώματα στα λουλούδια για ένα πιο boho στεφάνι ή απλά λευκά λουλούδια όπως μαργαρίτες για πιο minimal εμφανίσεις.

Εάν όμως θέλεις να κάνεις την απόλυτη ανοιξιάτικη εμφάνιση κάνε χαλαρές μπούκλες τα μαλλιά σου με το Silk Curling Wand CI96W1 της Remington, ένα κωνικό ψαλίδι για μπούκλες με Silk Κεραμική επίστρωση με 3D σχεδιασμό. Η μοναδικη πρόταση της Remington, προσφέρει λειτουργία του κλειδώματος της θερμοκρασίας για ακόμη πιο άρτιο αποτέλεσμα, μέγιστη θερμοκρασία στους 220°C γρήγορη προθέρμανση σε 30 λεπτά (για να μην χάνεις  ούτε… δευτερόλεπτο), αλλά και αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 60 λεπτά. Παράλληλα, το καλώδιο των 3 μέτρων είναι ιδανικό σε περίπτωση που η πρίζα του ηλεκτρικού ρεύματος είναι αρκετά μακρία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι περιλαμβάνεται και προστατευτικό γάντι θερμότητας. To “μαγικό” Silk Curling Wand της Remington διαθέτει εγγύηση 5 ετών και το μόνο σίγουρο είναι ότι με αυτό θα φτιάξεις τις πιο τέλειες ανοιξιάτικες μπούκλες! 

 

www.remington.gr

Instagram: @remingtongreece

Facebook: @RemingtonGreece

Δείτε επίσης: Κομμωτήριο στο… σπίτι; Με τη Remington σίγουρα θα το αποκτήσεις!