Στις 12 Μαΐου γιορτάζουμε την Ημέρα της Μητέρας. Τι καλύτερο απ΄το να κάνεις μια έκπληξη στην μητέρα σου, ή και στην γιαγιά σου, με μια υπέροχη έξοδο; Σίγουρα θα ενθουσιαστεί και θα ξεκινήσει η μέρα της με χαμόγελο. Γι αυτό λοιπόν σου δίνουμε 2 φανταστικές προτάσεις.

Capture

Οι εορτασμοί για την ημέρα της Μητέρας ξεκινούν από το Σάββατο 11/5 στο River West. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο ανοιξιάτικο workshop corner, τα παιδιά δημιουργούν μοναδικά δωράκια για τις μαμάδες τους ενώ ταυτόχρονα στέλνουν «λουλουδένιες» ευχές στην Κιβωτό του Κόσμου. Συγκεκριμένα, την παραμονή της Ημέρας της Μητέρας, τα παιδιά, θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν και να δημιουργήσουν ένα δώρο για τη δική τους μαμά, αλλά και να στείλουν μία ευχή στις μαμάδες της Κιβωτού του Κόσμου, υπογράφοντας ένα λουλούδι με το όνομά τους. Στη συνέχεια, το RIVER WEST θα μετατρέψει όλα τα λουλούδια σε δωρεά για τον οργανισμό, με σκοπό να ενισχύσει το σημαντικό του έργο στην προστασία της μητέρας και του παιδιού. Ελάτε να δημιουργήσουμε το πιο όμορφο «μπουκέτο» αγάπης για την Κιβωτό του Κόσμου! Το ανοιξιάτικο εργαστήρι θα ανοίξει τις πόρτες του το Σάββατο 11 Μαΐου στις 11.00 και θα υποδέχεται τους μικρούς του φίλους μέχρι τις 15.00. Σας περιμένουμε να παίξουμε και να προσφέρουμε χαμόγελα σε όλες τις μαμάδες!
Capture

Το Hard Rock πιστεύει ότι ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ROCK! Την Κυριακή 12/05, το Hard Rock Cafe τιμά όλες τις μαμάδες με ειδικό στολισμό, δημιουργική απασχόληση για τα μικρά παιδιά αφιερωμένη ειδικά στην μαμά και ειδικές εκπλήξεις Hard Rock για όλες τις μαμάδες! Μόλις οι μικροί μας φίλοι ολοκληρώσουν τις χειροτεχνίες τους με την παιδαγωγό του Hard Rock ή πεινάσουν, μπορούν να απολαύσουν το αγαπημένο Roxtars γεύμα τους, όσο η υπόλοιπη οικογένεια επιλέγει από τις μοναδικές γεύσεις του Hard Rock Cafe. Ειδικά για την ημέρα (και ειδικα για τις μαμάδες), το μενού συμπεριλαμβάνει 2 νέες γεύσεις, ένα cocktail Blackberry Sangria, για να συνοδεύσει τα μοναδικά signature burgers και πιάτα του Hard Rock και ένα Strawberry Shortcake Sundae, για επιδόρπιο, ώστε να κλείσει το γεύμα με την πιο γλυκιά νότα! Κάθε Κυριακή στο Hard Rock τα παιδάκια έχουν την τιμητική τους, αυτή την Κυριακή όμως είναι για μαμάδες! Το «ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ROCK: ΤΟ HARD ROCK ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ!», ξεκινά στις  12:30, ολοκληρώνεται στις 16:30 και έχει γενική είσοδο 10 ευρώ.

Και επειδή κάθε μαμά έχει την τιμητική της και πρέπει να της χαρίσεις κάτι, η Swarovski φροντίζει για εσένα! Η συγκινητική ιδέα στην οποία βασίζεται η συλλογή και η εκστρατεία είναι η φράση «Είσαι το φως στη ζωή μου». Όπως ο ήλιος προσφέρει φροντίδα και λάμψη, έτσι κάνουν και οι μητέρες και οι μητρικές φιγούρες σε όλο τον κόσμο. Έτσι η μητέρα φορά ένα λαμπερό μεταγιόν Sunshine ενώ η κόρη της απολαμβάνει τον ήλιο φορώντας μια μικρότερη εκδοχή του.