Ο έρωτας είναι από μόνος του αρκετός για να νιώσεις ότι όλα είναι όμορφα γύρω σου. Η ρουτίνα και η καθημερινότητα όμως είναι μέσα στη ζωή. Όλες έχουμε ανάγκη να νιώσουμε ξανά ξεχωριστές και μοναδικές για τον αγαπημένο μας. Θέλουμε την προσοχή, θέλουμε ένα διάλειμμα από αυτή την ρουτίνα. Μπορούμε να ερωτευτούμε από την αρχή σε ένα μαγικό, ρομαντικό και λαμπερό περιβάλλον που ξέρουμε ότι θα μας προσέξουν όπως μας αξίζει.

Το  St.George Lycabettus  γιορτάζει την ημέρα της αγάπης. Η ημέρα του  Αγίου Βαλεντίνου είναι μια ευκαιρία να χαρίσετε μια ξεχωριστή εμπειρία στον εαυτό σας και στον αγαπημένο σας.

Οι προτάσεις του ξενοδοχείου πολλές και ιδιαίτερες…

Το βράδυ του Αγ. Βαλεντίνου ζήστε ένα γαστρονομικό ταξίδι tête-à-tête με τον/την αγαπημένο/η σας στο  εστιατόριο La Suite Lounge πρόσφατα βραβευμένο ως Best Romantic City Hotel στα Greek Hospitality Awards 2022.

O executive chef, Βασίλης Μήλιος έχει ετοιμάσει ένα gourmet δείπνο ειδικά για εσάς.

Η ονειρική βραδιά σας, εάν θέλετε, μπορεί να ολοκληρωθεί σε κάποιο από τα όμορφα δωμάτια ή τις σουίτες.

Valentines Menu  85€ κατάτομο ή επιλέξετε το μοναδικό Valentines Romantic Package 300€

  • Welcomeμε αφρώδη οίνο & σοκολατάκια
  • Ρομαντικό δείπνο για 2 στο LaSuiteLounge
  • Διανυκτέρευση σε εξωτερικο δωματιο & πρώινο

Δείτε το στο https://www.sgl.gr/offers

Για κρατήσεις 210 7416000

Gatsby 

Μας προσκαλεί και μας προκαλεί συγχρόνως να «αγαπηθούμε» … all the Gatsby’s way.

Με flirty vibes, το πολυτελές ξενοδοχείο προσφέρει στις 14  Φεβρουαρίου μια ολοκληρωμένη εμπειρία που περιλαμβάνει διαμονή με πρωινό, welcome drink, 3 course set menu και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Για όσους επιθυμούν να βρεθούν στην καρδιά της πόλης, μπορούν να νιώσουν την μαγεία του έρωτα σε ένα ρομαντικό δείπνο στο πλέον γνωστό Geco Restaurant, καθώς επίσης και να «δουν» το μέλλον τους μέσα από την «σφαίρα» της αγάπης.

Η βραδιά ξεκινάει στο Roof Garden του ξενοδοχείου συντροφιά με ένα ποτήρι σαμπάνια, αναμμένο τζάκι και την υπέροχη θέα της πόλης συνεχίζοντας σε μια ρομαντική ατμόσφαιρα και μια γαστρονομική απόλαυση στο φημισμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε σε ποια από τις σουίτες θα φιλοξενηθείτε και την ακριβή ώρα που θέλετε να έρθει το πρωινό στο κρεβάτι σας.

Για κρατήσεις:
https://gatsbyathens.com/
Address: 18, Lekka Str. GR 10562 Athens
Tel: +30 210 3216001