Ένας σχεδόν χρόνος πέρασε από τότε που έγινε γνωστή η είδηση ότι η Kim Kardashian έκανε αίτηση διαζυγίου από τον πατέρα των τεσσάρων παιδιών της, Kanye West. Ο Ye, όπως είναι το νέο του επίσημο όνομα και νομικά, συνεχίζει να πιστεύει και δηλώνει στις συνεντεύξεις του ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα μεταξύ εκείνου και της γνωστής τηλεπερσόνας.

Την Τετάρτη, μάλιστα, δήλωσε σε συνέντευξη του ότι, παρά τα λάθη που έκανε κατά τον γάμο του με την Κιμ, πιστεύει πως υπάρχει ακόμη ελπίδα για τους δύο τους στο μέλλον.

Έχω την πεποίθηση ότι ο Θεός θέλει να δει [η Κιμ] ότι μπορώ να επανορθώσω για τα λάθη μου. Όλοι έχουμε κάνει λάθη σε αυτές τις σχέσεις, και εγώ έχω κάνει. Έχω πει δημόσια πράγματα που δεν έπρεπε ως σύζυγος. Όμως τώρα, για κάποιον λόγο, ενώ δεν είχα σχεδιάσει πως θα στέκομαι μπροστά από αυτό εδώ το μικρόφωνο, είμαι εδώ για να βάλω τα πράγματα στην θέση τους. Θα γράψω εγώ την αφήγηση της οικογένειας μας. Δεν θα αφήσω ούτε το Ε! [σ.σ. το κανάλι στο οποίο παιζόταν το ‘Keeping Up With the Kardashians’], ούτε το Hulu να γράψουν την αφήγησή μας. Εγώ είμαι ο αρχιερέας της οικογένειας”. Αυτές ήταν οι δηλώσεις του πολυβραβευμένου ράπερ, ο οποίος είναι γνωστός για την πίστη του στον Θεό.

Όταν ο Θεός μας φέρει κοντά, τότε θα επηρεαστούν θετικά εκατομμύρια οικογένειες και θα ξεπεράσουν το τραύμα του χωρισμού στο οποίο τους φέρνει ο διάβολος. Ο διάβολος που έχει προκαλέσει μιζέρια στους ανθρώπους την ώρα που προσπερνούν άστεγους για να μπουν σε ένα κατάστημα του Οίκου Gucci”.

Παρά την… πίστη του Ye, τις τελευταίες εβδομάδες φημολογείται έντονα ότι η Κιμ βγαίνει με τον 28χρονο κωμικό του SNL, Pete Davidson, μετά τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους. Σύμφωνα με πηγές κοντά στην οικογένεια Kardashian, οι δύο τους είναι όντως μαζί αλλά θέλουν να κυλίσει αργά και σταθερά η σχέση τους.

Δείτε ακόμη:

Kanye West τέλος… Ο ράπερ αλλάζει νομικά το όνομά του σε ‘Ye’