Αν έχετε  αποφασίσει το μεσημέρι της Καθαρά Δευτέρα (18/02) να παραμείνετε στη πόλη και να πετάξετε τον χαρταετό σας στον λόφο του Λυκαβηττού, το ξενοδοχείο St. George Lycabettus και ο βραβευμένος executive chef, Στέφανος Παπανικολάου σας έχει ετοιμάσει ένα gourmet buffet στο Grand Balcon με θαλασσινές γεύσεις. Λαγάνες χειροποίητες, χταποδοσαλάτα με κρεμμυδάκια, πιπεριές με χαρουπόμελο , μύδια αχνιστά με λευκό κρασί και μαραθόριζα, γαρίδες με κουρκούτι και λαδολέμονο μαστίχας, σουπιές με άγρια χόρτα, παραδοσιακός μπακαλιάρος τηγανιτός και πολλά άλλα.

Από τα μπαλκόνια του La Suite Lounge & Le Grand Balcon θα «Μετράμε τους χαρταετούς της πόλης» στον λόφο του Λυκαβηττού, στου Φιλοπάππου και μέχρι τον Σαρωνικό ατενίζοντας την πόλη από ψηλά .

Δεν έχουμε ξεχάσει όμως και τους μικρούς μας φίλους , όπου παιδαγωγοί-animateurs της Nannuka  θα τους περιμένουν με ατελείωτα παιχνίδια και κατασκευή  χαρταετών.

 

Καθαρά Δευτέρα Buffet 12:00 – 16:00

48€ κατ’άτομο – παιδιά μέχρι 12 ετών -50%

 

Για περισσοτερές πληροφορίες  2107416191

Κάντε την κράτηση σας ΕΔΩ