Με κοινό γνώμονα την περιβαλλοντική συνείδηση και την προστασία της βιοποικιλότητας, η weDo/ Professional και ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ επεκτείνουν το αντίκτυπό τους στην προστασία του περιβάλλοντος και το 1ο τους κοινό βήμα για έναν πιο βιώσιμο και πιο καθαρό πλανήτη ολοκληρώθηκε.

Η ενέργεια επικεντρώθηκε στον καθαρισμό & στην προστασία του δάσους από ανόργανες ύλες( απορρίμματα σκοπό την ανάδειξη  των δασών γύρω από τις πόλεις έτσι ώστε να γίνουν χώροι βιώσιμοι για τον άνθρωπο αλλά και για τα είδη της πανίδας και χλωρίδας που φιλοξενεί.

Παράλληλα το πρόγραμμα είχε έναν βιωματικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα για το περιβάλλον καθώς υπήρχε ένα μεγάλό ποσοστό συμμετοχής από τους μικρούς φίλους του δάσους και του περιβάλλοντος. Περιελάβανε διαδραστική παρουσίαση με στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών, μουσικοπαιδαγωγικές δραστηριότητες από την παιδαγωγική ομάδα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ και άμεση συμμετοχή των παιδιών στον καθαρισμό του δάσους.

Η weDo/ & ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ δίνουν ραντεβού το 2022 που θα γίνουν ακόμα δυο συλλογικές ενέργειες σε Αθήνα & Φλώρινα

Λίγα λόγια για τη weDo/ Professional & τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ

Ως brand με οικολογική συνείδηση, η weDo/ Professional λειτουργεί έχοντας ως άξονα ένα σύνολο προτύπων για το περιβάλλον, τη μεταχείριση των ζώων και την ανθρώπινη επίδραση. Είναι ένα νέο brand με οικολογική και περιβαλλοντική συνείδηση, που προσφέρει μια σειρά από vegan (πιστοποιημένα από την Vegan Society), cruelty-free (πιστοποιημένα από την Cruelty Free International) και 100% ανακυκλώσιμα προϊόντα, καθένα από τα οποία περιέχει έως και 50% λιγότερα συστατικά σε σχέση με τα κοινά προϊόντα μαλλιών που κυκλοφορούν στην αγορά.

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ δραστηριοποιείται στην προστασία της άγριας ζωής, του φυσικού περιβάλλοντος και της βιοποικιλότητας. Στο Διεθνές Περιβαλλοντικό Κέντρο φιλοξενούνται περισσότερα από 60 ζώα που δεν μπορούν να επανενταχθούν στο φυσικό περιβάλλον (αρκούδες, λύκοι και ζαρκάδια).

Μείνετε συντονισμένοι και παρακολουθείστε το «ταξίδι» προς έναν πιο όμορφο εαυτό και έναν πιο όμορφο πλανήτη! Ακολουθήστε στο Instagram @wedo_act @arcturos και στο hashtag #TogetherWeDo και στις επίσημες ιστοσελίδες weDo/ Professional ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ                                      

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ.

Φυσική περιποίηση μαλλιών**. Vegan. Ανακυκλώσιμη.

**από 93 έως-99,7% συστατικά φυσικής προέλευσης ανάλογα το προϊόν

*copyrights (ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ/Κ. Τσακαλίδης)