Η σχέση τους έχει περάσει από χίλια κύματα, όμως η Khloé Kardashian και ο Tristan Thompson αποφάσισαν ότι, αν και χωρισμένοι, θα ήταν καλό να κάνουν ένα μικρό αγοράκι μέσω παρένθετης.
Όπως έγινε γνωστό, οι δύο πρώην περιμένουν ένα ακόμα μωρό, αφού η Khloé ήθελε πάντα η κόρη της να έχει ένα αδερφάκι. Αποφάσισε, λοιπόν, να κάνει την επιθυμία της πραγματικότητα και να προχωρήσει με την υποστήριξη της οικογένειάς της.
Το ζευγάρι πριν από 4 χρόνια είχε αποκτήσει την κόρη του, που το όνομά της είναι True, και επιβεβαίωσε την είδηση για τον ερχομό του νέου μέλους.


Η Khloé είναι απίστευτα ευγνώμων την παρένθετη μητέρα, αφού θεωρεί τη διαδικασία ευλογία. Η 38χρονη Kardashian και ο 31 έτους Thompson δεν τα ξαναβρήκαν και δεν έχουν ξαναμιλήσει από το Δεκέμβριο, με εξαίρεση τα θέματα που αφορούν η κηδεμονία της True. Τότε άλλωστε ήταν που ο σταρ του NBA ενεπλάκη σε ένα σκάνδαλο απιστίας, από το οποίο μάλιστα απέκτησε και ένα παιδί. Η Khloé, που μέχρι τότε του είχε δώσει αρκετές ευκαιρίες για να συμμορφωθεί, έριξε μαύρη πέτρα…πίσω της και αποφάσισε να αλλάξει σελίδα!

Διαβάστε επίσης:

Πες μου τι μέρα γεννήθηκες, να σου πω τι σημαίνει | Thats Life. Life as it is!