Ο πολύκροτος χωρισμός της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ έχει απασχολήσει πολύ τα διεθνή μέσα, καθώς η σχέση τους εδώ και καιρό είναι κάπως απροσδιόριστη. Από τη μία αναμένεται το διαζύγιο, από την άλλη συχνά πυκνά ακούμε φήμες για επανασύνδεση. Το πιθανότερο σενάριο πάντως είναι ότι μάλλον οι δρόμοι τους θα χωρίσουν οριστικά. Παρόλα αυτά, λιγότερο από έναν χρόνο αφότου η Kιμ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, το πρώην ζευγάρι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις. Δεν παραλείπει μάλιστα να δείχνει και δημόσια την υποστήριξη του ενός στον άλλον. Όμως, η διαδικασία του διαζυγίου συνεχίζεται και φαίνεται πως η Kιμ μόλις πέτυχε μια… νίκη.

Πηγή από το περιβάλλον της επιβεβαίωσε στο E! News ότι πέρασε στα χέρια της το τεράστιο μίνιμαλ σπίτι τους στο Χίντεν Χιλς της Καλιφόρνιας, που αγόρασαν μαζί πριν από επτά χρόνια. Η διάσημη τηλεπερσόνα ζει εκεί μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Kιμ θα πληρώσει στον πρώην σύζυγο της 23 εκατομμύρια δολάρια, 20 εκατ. για το ακίνητο και 3 για το περιεχόμενο του. Περνά στην κατοχή της όλο το εσωτερικό του σπιτιού, δηλαδή τα έπιπλα, συλλεκτικά αντικείμενα, ασημικά και πίνακες.

Το πρώην ζευγάρι αγόρασε το κτήμα το 2014 έναντι 20 εκατομμυρίων δολαρίων. Το αναμόρφωσε το 2019, ζητώντας τη βοήθεια του Βέλγου διακοσμητή εσωτερικών χώρων Άξελ Βέρβουρτ.

Διαβάστε επίσης: Σε δημοπρασία προσωπικά αντικείμενα της Έιμι Γουάινχαουζ δέκα χρόνια μετά το θάνατό της | Thats Life. Life as it is!