Η Κιμ Καρντάσιαν, γνωστή για τις σέξι φωτογραφίσεις της που τραβούν τα βλέμματα, πρόσφατα μίλησε στην ιταλική Vogue για το διαζύγιό της με τον Κάνιε Γουέστ.

Γιατί χώρισαν και τι δεν μπορούσε να διαχειριστεί

Αποκάλυψε ότι ο πρώην σύζυγός της είχε αλλάξει συμπεριφορά και ανέφερε ένα περιστατικό όπου ήθελε να αποβάλει την κόρη τους, Νορθ, από το σχολείο εξαιτίας του χρώματος της επιδερμίδας της. Η Κιμ Καρντάσιαν παραδέχτηκε ότι ο χωρισμός ήταν αναπόφευκτος και αναφέρθηκε στον τρόπο που τον διαχειρίστηκε, λέγοντας ότι θα μπορούσε να είχε γίνει ακόμα χειρότερα αν το αντιμετώπιζε διαφορετικά. Εξήγησε επίσης ότι προσπαθεί να μην εκφράζει τα συναισθήματά της μπροστά στα παιδιά της, ιδιαίτερα όταν αφορούν τον πατέρα τους.

«Μερικές φορές, δεν έχεις επιλογή», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ανέφερε για τον τρόπο που χειρίστηκε η ίδια το διαζύγιό τους: «Θα βελτίωνα την κατάσταση αν το χειριζόμουν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο; Όχι. Θα τα έκανα χειρότερα; Ναι».


«Νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει απλά να συμβιβαστείς με το ότι δεν θα έχεις πάντα τον τελευταίο λόγο. Πήρα ένα πολύ καλό παράδειγμα από τους γονείς μου σε όλο αυτό το θέμα. Και ήταν χρήσιμο. Οπότε, θέλω κι εγώ να γίνω παράδειγμα για τα παιδιά μου», πρόσθεσε.

«Αν είναι κάτι που αφορά τον μπαμπά τους κι είμαι στενοχωρημένη, προσπαθώ να μην εκδηλώνω πολύ τα συναισθήματά μου. Πρέπει να είμαι έτοιμη να εξηγήσω γιατί είμαι στενοχωρημένη. Είναι ακατάλληλο το να ξέρουν κάποια πράγματα. Δεν υπάρχει επίσης, τίποτα χειρότερο από το “θα καταλάβεις, όταν μεγαλώσεις”. Δεν θέλω να είμαι αυτό το άτομο», σημείωσε.

Ο χωρισμός τους όμως, της έδωσε κι άλλα χρήσιμα μαθήματα, όπως το να έχει αυτοπεποίθηση, χωρίς να έχει ανάγκη την έγκριση του άλλου. «Η αυτοπεποίθησή μου πριν, προέκυπτε από το γεγονός ότι είχα έναν σύντροφο, του οποίου τη γνώμη εμπιστευόμουν πολύ. Όταν συμβαίνει αυτό, χάνεις τη δική σου. Τώρα είμαι σε μία φάση, που θέλω απλώς να εκτιμώ τα πάντα μόνη μου, να ασχολούμαι με τη δουλειά μου και να χτίσω τις σχέσεις μου με τα παιδιά μου», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Τομ Κρουζ: “Αγαπώ την Ελλάδα, εξαιρετικό φαγητό και υπέροχος λαός!”