Η γνωστή τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας Κιμ Καρντάσιαν, μιλά στους συντάκτες του Condé Nast σχετικά με το σπίτι της αξίας 20 εκατ. Ευρώ και τον λιτή και μίνιμαλ αισθητική που έχει επιλέξει.

Σύμφωνα με το Architectural Digest, η Kim είπε ότι είχε χρησιμοποιήσει το σπίτι της στο Hidden Hills ως μέρος της έμπνευσης για τη νέα της σειρά ομορφιάς, Skkn, λέγοντας: «Πάντα μου άρεσε η μίνιμαλ αισθητική και σκεφτόμουν πώς να δείχνει όμορφο έτσι το σπίτι μου».


Το σπίτι στο οποίο έμενε με τον πρώην σύζυγο της Κάνιε Γουέστ, μέχρι να χωρίσουν, είναι σε λευκές και κρεμ αποχρώσεις, από τους τοίχους μέχρι και τα έπιπλα. Η ίδια παραδέχτηκε οτι αυτή η αισθητική δεν αρέσει στην κόρη της Νορθ, για αυτό έχει αφήσει τα τέσσερα παιδιά της να επιλέξουν την διακόσμηση και  το χρώμα του δικού τους υπνοδωματίου.

Η ίδια έδειξε σε ένα βίντεο στην Vogue πως είναι τα δωμάτια των παιδιών της «Το playroom είναι γεμάτο και ακατάστατο. Τα τέσσερα παιδικά υπνοδωμάτια είναι ροζ, μοβ, μπλε και ένα με δεινόσαυρους. Κάθε παιδί μπορεί να έχει το δικό του στιλ στο δωμάτιό του, ωστόσο στο κυρίως μέρος του σπιτιού, μου αρέσει η ηρεμία».

Επίσης η Κιμ δήλωσε σχετικά με τα αυτοκίνητα της «Το σπίτι μου είναι γκρι και ήθελα να ταιριάζουν κάπως με το σπίτι, οπότε έκανα όλα τα αυτοκίνητα γκρι».