Η σειρά Sun Sport της Lancaster ξεκίνησε το 2009 ως μια καινοτόμα λύση στην εφαρμογή των αντηλιακών. Το 2017, η φόρμουλα είναι καλύτερη από ποτέ, καθώς η πρακτική, διάφανη μορφή mist όχι μόνο είναι εμπλουτισμένη με τεχνολογία υπεριώδους ακτινοβολίας και μπορεί να εφαρμοστεί σε βρεγμένη επιδερμίδα, αλλά παράλληλα έχει γίνει πια “έξυπνη”!

Sun Sport Cooling Invisible Mist SPF30_3614220786544

Τι σημαίνει όμως “έξυπνη” φόρμουλα; Τα αντηλιακά της σειράς Sun Sport προσαρμόζονται ταυτόχρονα στο εξωτερικό περιβάλλον αλλά και στο είδος της άσκησης που ακολουθείς! Όσο κινείσαι, τόσο πιο δροσερή και προστατευμένη νιώθεις. Νέοι τύποι από πολυμερή στοιχεία, ικανά να μεταβάλλονται ανάλογα τους εξωτερικούς παράγοντες (όπως η υψηλή θερμοκρασία, ο ιδρώτας και το νερό) προσφέρουν υψηλό επίπεδο προστασίας χωρίς οινόπνευμα και με ματ αποτέλεσμα, για κάθε τύπο επιδερμίδας!

Ένα μικρό Q & A με τον Dr. Olivier Doucet στα εργαστήρια της Lancaster μας έδειξε με επιστημονική ακρίβεια την αποτελεσματικότητα της σειράς:

-Περισσότερη προστασία χάρις στην τεχνολογία Full Light που στοχεύει σε όλο το φάσμα των ηλιακών ακτινοβολιών (UVB+UVA+Φυσικό Φως+Υπεριώδη Ακτινοβολία) για 100% προστασία.

-Αντιοξειδωτική προστασία.

-50%+ περισσότερη προστασία στο νερό από άλλα ανάλογα προϊόντα.

-Άμεση αίσθηση δροσιάς που διαρκεί (με μείωση της θερμοκρασίας στην επιφάνεια της επιδερμίδας της τάξης των 10°C), καθώς τα έξυπνα πολυμερή στοιχεία απελευθερώνουν την ίδια αναζωογονητική αίσθηση μακροπρόθεσμα, ειδικά όταν ξεκινήσεις να ιδρώνεις!

-Διαφανείς, μη λιπαρές υφές που δε κολλάνε και εφαρμόζουν τέλεια, χωρίς οινόπνευμα και λιπαρές ουσίες. Τα προϊόντα απλώνονται και στεγνώνουν εύκολα, χωρίς κατάλοιπα.

-Υφές που εφαρμόζονται σε υγρή και στεγνή επιδερμίδα με την τεχνολογία “Wet Skin application” με παράλληλη δράση από το “Tan Activator Complex” που περιέχουν όλα τα προϊόντα σε μορφή mist και ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία σύνθεσης μελανίνης, χαρίζοντας ομοιόμορφο, χρυσαφένιο μαύρισμα χωρίς κόπο!

Lancaster Sun Drops_3614222065296

Τα body mists της σειράς Sun Sport είναι διαθέσιμα με προστασία SPF 15/30/50 για κάθε τύπο επιδερμίδας, με επιπλέον ειδικά προϊόντα για το πρόσωπο (SPF 30 σε μορφή mist για αόρατη ενυδάτωση και gel για matte εμφάνιση, καθώς και Face Stick Zones Sensibles για τις μικρές περιοχές που δε φτάνουμε και ξεχνάμε συνήθως) τα οποία καταφέρνουν να είναι αόρατα, ανθεκτικά στον ιδρώτα και το νερό, να εφαρμόζονται σε υγρή επιδερμίδα, να μην κολλάνε και επιτρέπουν στην επιδερμίδα να αναπνέει με αποδεδειγμένη δράση άνω του 80%.

Lancaster Sun 1

Όποια σειρά της Lancaster κι αν διαλέξεις αυτό το καλοκαίρι, κάθε μία από τις οποίες στοχεύει την ιδανική προστασία μόνο για σένα, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι η επιδερμίδα σου θα είναι τέλεια προστατευμένη από κάθε άποψη. Επιπρόσθετα, εάν διαλέξεις αντηλιακό με άρωμα, θα ερωτευτείς τις νότες άνθους πορτοκαλιάς και γιασεμιού που ενώνονται με φρέζια και περγαμόντο για την υπέρτατη εμπειρία απόλαυσης στον ήλιο 365 μέρες το χρόνο!