Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά σχετικά με την εμπειρία στην εκπομπή “Κάτι Ξαναψήνεται”, την οποία παρουσίαζε.

Η παρουσιάστρια έκανε κάποιες δηλώσεις που σόκαραν τον Νίκο Μουτσινά αφού ανέφερε πως δεν είχε γνωρίσει άλλες περιοχές της Αττικής εκτός από την Εκάλη, τη Γλυφάδα και το Κολωνάκι.

Η ίδια είπε πως είχε την ευκαιρία να γνωρίσει κανονικούς ανθρώπους και περιοχές που δεν ήξερε οτι υπάρχουν όπως ο Ασπρόπυργος και η Σαλαμίνα.

“Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κλείνει αυτή την εβδομάδα μια σεζόν υπέροχη για εμένα. Τελειώνει το “Κάτι Ξαναψήνεται”. Ξεκινήσαμε πολύ δειλά για 70-80 επεισόδια, τα οποία έγιναν 170. Πάρα πολλοί οι άνθρωποι που γνώρισα, 160 διαφορετικοί άνθρωποι. Πολλά έπαθλα και πολλοί νικητές. Ξέρεις πόσα χρήματα δώσαμε σε έπαθλα; Κοντά στις 90.000 ευρώ…” είπε.

Συνέχισε λέγοντας “Κατ’ αρχάς ήταν πολύ ανθρώπινο γιατί πήγαινα σε κανονικούς ανθρώπους καθημερινά, σε διάφορα μέρη… δηλαδή πήγαμε από Σαλαμίνα, Ασπρόπυργο, που δεν ήξερα που δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν. Κάθε μέρα, παντός καιρού…”

“Δεν ήξερες ότι υπάρχει ο Ασπρόπυργος;” Την ρώτησε ο Μουτσινάς.

“Ε, τον Ασπρόπυργο τον ξέραμε… Τη Σαλαμίνα όχι…” απάντησε αυτή.

“Μπήκα σε σπίτια 50 τετραγωνικά μέτρα με ένα μπάνιο…” δήλωσε έκπληκτη.