Η χθεσινή εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα είχε μια ανακοίνωση από τον Αντώνη Κανάκη που δεν περίμεναν οι τηλεθεατές. Προς το τέλος λοιπόν της εκπομπής, δήλωσε ότι η εκπομπή δεν θα συνεχίσει να μεταδίδεται εβδομαδιαία. Μεταξύ άλλων είπε:

«Είναι η τελευταία εκπομπή του 2016 για το Ράδιο Αρβύλα. Η απόφαση αυτή είχε παρθεί από το τέλος της προηγούμενης σεζόν. Απλά για να μην φάμε πολύ ξύλο από την αρχή αυτής της σεζόν, είπαμε να το ανακοινώσουμε τις γιορτές που υπάρχει αγάπη και αλληλεγγύη. Είχαμε πάρει την απόφαση ότι την εβδομαδιαία μετάδοση της εκπομπής θα την αλλάξουμε κάπως. Δεν θα είναι πιο συχνή, το αντίθετο. Σε καμία περίπτωση δεν είναι απόφαση του Αντ1. Μόνο να τους ευχαριστήσουμε μπορούμε γιατί σέβονται και κατανοούν πόσο δύσκολη είναι όλη αυτή η ιστορία και κατανοούν την απόφασή μας για να μειώσουν λίγο την συχνότητα. Μπορεί να φαίνεται τρελή απόφαση με αυτές τις τηλεθεάσεις, με αυτή την αποδοχή, όμως πιστεύουμε ότι η κατάλληλη στιγμή είναι τώρα».

«Όταν θα επιστρέψουμε λοιπόν τον Ιανουάριο δεν θα είμαστε σε εβδομαδιαία βάση. Θα είμαστε μία φορά τον μήνα, ή δύο φορές τον μήνα, ακόμη δεν το έχουμε αποφασίσει 100%. Ίσως δημιουργήσουμε και κάποιο άλλο πρόγραμμα που μπορεί. Νιώθουμε ότι θέλουμε να κρατήσουμε αυτή την εκπομπή με τον πήχη ψηλά και επειδή είναι πολύ δύσκολο, έχουμε πάρει αυτή την απόφαση και την ανακοινώνουμε σήμερα».

Δες το απόσπασμα: