Με τις πρώτες ζέστες του καλοκαιριού τα κουνούπια κάνουν την εμφάνιση τους και εσύ έχεις σαν βασικό στόχο να αποτρέψεις τα τσιμπίματα τους. Αν θέλεις να κάτσεις ένα απόγευμα στη βεράντα σου ή να βγεις μια βόλτα θα πρέπει να ξέρεις τους τρόπους για να προστατευθείς. Και ποιοι είναι αυτοί οι τρόποι; 

Κράτα τα κουνούπια έξω από το σπίτι - Βάλε μια σίτα σε κάθε παράθυρο ή μπαλκονόπορτα προκειμένου να κρατήσεις τα κουνούπια μακριά. Αν κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό τότε μπορείς να κρεμάσεις μια κουνουπιέρα πάνω από το κρεβάτι σου για να κοιμάσαι χωρίς το ενοχλητικό "ζζζζζζζζζζζ".

Φόρα ανοιχτόχρωμα ρούχα - Τα κουνούπια ελκύονται από το χρώμα για αυτό φόρα πάντα ανοιχτόχρωμα ρούχα και προσπάθησε να αποφύγεις όσο περισσότερο μπορείς το μαύρο, το μπλε και το κόκκινο.

Μείνε μέσα το σούρουπο και την αυγή - Εκείνες είναι οι ώρες που τα κουνούπια ψάχνουν τροφή! Προσπάθησε λοιπόν εκείνες τις ώρες να είσαι μέσα.

Εμπιστεύσου τους ειδικούς -  Η νέα ηλεκτρική συσκευή Vapona με ρυθμιστή έντασης διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμο και αποτελεί την ιδανική λύση για αποτελεσματικότητα μακράς διάρκειας ενάντια στα κουνούπια και κουνούπια τίγρης! Χάρη στην τεχνολογία διπλής αποτελεσματικότητας, μπορείτε να απολαύσετε τις καλοκαιρινές σας νύχτες ακόμα και με τα παράθυρα ανοιχτά και τα φώτα αναμμένα. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να σύρετε το κουμπί από την normal λειτουργία στην max, και έπειτα από 15 λεπτά χρήσης, η αποτελεσματικότητα κατά των κουνουπιών θα είναι διπλάσια (σε σχέση με την normal). Έτσι, απολαμβάνετε ολοκληρωμένη προστασία, απαλλαγμένη από… τσιμπήματα! 

  
 Και μη ξεχάσετε: Μπείτε στο https://www.minenoxleiste.gr/ καθώς από 03/06 θα είναι on-air ο πιο διαδραστικός διαγωνισμός κατά τον κουνουπιών! Απλά ψηφίζοντας ποια περίπτωση σας ταιριάζει περισσότερο μπαίνετε στην κλήρωση για να κερδίσετε πλούσια δώρα και να…πάρετε το αίμα σας πίσω!