Σε πόσους λογαριασμούς σας έχετε χάσει την πρόσβαση επειδή έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης; Δεν θα έχετε ξανά αυτό το πρόβλημα με αυτό το πανεύκολο κόλπο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να έχετε τον Google Chrome ως τον Browser σας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα βήματα για να βρούμε όλους τους κωδικούς μας.

Από τον chrome στο κινητό:  

Ανοίξτε οποιαδήποτε ιστοσελίδα στον browser σας. Στην γωνία πάνω δεξιά θα βρείτε τις τρεις κάθετες τελίτσες που έχουμε κυκλώσει με κόκκινο χρώμα στην εικόνα παρακάτω.

Κάντε κλίκ και θα βρείτε τις ακόλουθες επιλογές. Μεταβείτε στις «ρυθμίσεις».

κωδικούς

Εκεί, θα βρείτε την επιλογή «Κωδ. πρόσβασης». Αφού την πατήσετε, θα βρείτε από κάτω όλους τους κωδικούς σας! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε στο «ματάκι» που έχει δίπλα από κάθε κρυφό κωδικό ώστε να τους εμφανίσετε. Πληκτρολογείτε τον κωδικό ξεκλειδώματος του κινητού σας και βουαλά!

κωδικούς

Από τον chrome στο desktop: 

Στις τρεις κάθετες τελίτσες που υπάρχουν στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας () αφού κάνετε κλικ θα βρείτε τις εξής επιλογές: Πατήστε στις «ρυθμίσεις».

κωδικούς

Εκεί, θα μεταφερθείτε στην παρακάτω σελίδα. Κάνετε scroll προς τα κάτω και θα βρείτε αυτές τις επιλογές. Κάντε κλικ στο «κωδ. πρόσβασης». Εκεί, θα βρείτε όλους τους κωδικούς σας. Για να εμφανιστούν, θα χρειαστεί να πατήσετε στο «ματάκι» και να εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης του υπολογιστή σας. Τέλειο;

κωδικούς